Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

30 dagen
Xtreme fantasies 20 jaar Antwerpen - Willebroek
Dit omvat alles!
Beste, ik ben een 20 jarige jongeman en ben super kinky aangelegd, hier dus enkele dingen die ik graag uitprobeer/naar opzoek ben. Hygiene, discretie en oprechtheid staan bij mij voorop. liefst vrouwen of koppels maar trans en mannen zijn zeker ook welom! Ik ben opzoek naar CNC, Kidnapping, primal, deze dingen kunnen gebeuren met vooraf gemaakte afspraken. Ook ben ik een echte fan van breeding en cuckolding als bull. Ook dit met vooraf afgesproken regels. En tot slot ben ik een fan van BNWO en zou hier graag dieper in ontdekken, en dan bedoel ik ook alle aspecten. Laat me weten hoe en wat jullie graag zouden doen en ik reageer zodra ik kan!  
Nien 27 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Op zoek naar dominant voor trio
Hallo Wij (Hij dominant, 50 j, zij onderdanig, 27j) zijn op zoek naar een dominante man of vrouw die eens wilt meespelen met ons. Ergens in de paasvakantie. Vooral op zoek naar iemand die verzorgd is en tussen 27 en 50 jaar is. Interesse? Stuur dan een bericht met foto en vertel ons wat je graag zou willen doen. Indien je een fetlife account hebt, geef dan ook door hoe je daar noemt. Wat vinden wij leuk? Touwen, vernedering, lichte pijn, straffen en belonen, aftercare,... en seks. Groetjes Hij en zij.  

Op zoek naar dominant voor trio
30 dagen
Meester E 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
extreme lustslavin gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante dame
Hey, ik ben een jongeman van 29 uit gent. SLank en sportief gebouwd en degelijk geschapen. Ik ben opzoek naar een dominante vrouw die ik mag dienen en die mij wil gebruiken als haar toy. Gebruik mij als likslaaf, dildo, neuk mij met een strap-on, voor plassex... Ik sta voor veel open. Geef maar een seintje als je interesse heb en hopelijk tot snel.  

Opzoek naar een dominante dame
  1   2   3   4   5   6   7   8