Zoeken naar 047*

Uw zoekactie voor 047* leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Marc 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bi zkt koppel
Bi man 63 woont in Aalst Verzorgd- niveau ok 176/85/16 zkt deftig koppel voor regelmatig  
26 dagen
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Spanning en ontspanning voor het vrouwke
Dag mannen. Op zoek naar een cadeautje voor het vrouwke? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neemt zij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik haar lichaam en laat zachtjes warme olie over haar heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op haar lichaam en begin haar zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral haar opwinding. Haarvgrenzen zijn de mijne.. zij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën/scenario's zijn bespreekbaar. Tot binnenkort...? Philippe  
26 dagen
Koen 52 jaar Limburg - Sint-Truiden 0475759408
Locatie aangeboden vanavond
Hallo, graag wil ik vanavond een heteroflexibel of bikoppel, de kans geven om zich bij mij thuis te komen uitleven. Zelf kijk ik discreet toe. Het zou fijn zijn om wat verloren handjes en mondjes bij elkaar te hebben. Jullie worden ontvangen in een verzorgde omgeving, door een vlotte man, 52j m85 96 kg. Wie zend er me een leuke mail, sms of WhatsApp? Met jullie voorstellen en verwachtingen.  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT 0474434450
Date
Jongeman van 35, op zoek naar leuk contact met vrouw of koppel tot 50 jaar ongeveer. Leuk spontaan contact met elkaar met een drankje waarin niks moet maar alles kan. Discretie is geboden. Ikzelf ben een spontane sociale jongeman, intiem geschoren. Interesse, stuur gerust bericht via whatsapp en wie weet tot straks?  

Date
27 dagen
Davy 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Huisvriend
Op zoek naar koppel of dame. Om leuke huisvriend te worden niet enkel sex maar leuke babbel en aangename gezelschap . Ben 47 jaar groot sportief bruin haar blauwe ogen sociaal humor en weet wat te vertellen. Discrete Enzo.  
27 dagen
Voyeur 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zoek koppel om dat sex heeft terwijl ik toekijk
Ben een 52 jarige man die een koppel zoekt waarbij ik mag toekijken terwijl ze sexen Leeftijd geen belang.  
27 dagen
Ken 48 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Fun
Hey, ik ben een deftige 48j vrijgezel 175/80 op zoek naar een koppel die uit is op een trio met extra man. Gewoon fun voor iedereen. Ben goed verzorgd en hoop dat ook van jullie. Discretie en hygiëne verzekerd. Kan verplaatsen binnen regio, niet ontvangen.  
28 dagen
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag mannen. Op zoek naar een cadeautje voor het vrouwke? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neemt zij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik haar lichaam en laat zachtjes warme olie over haar heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op haar lichaam en begin haar zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral haar opwinding. Haarvgrenzen zijn de mijne.. zij zal genieten en nagenieten... Zet ik de jacuzzi ook aan?Speciale wensen/fantasieën/scenario's zijn bespreekbaar. Tot binnenkort...? Philippe  
28 dagen
Joo 54 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoek koppel of vr
Man 54j 1.90gr 85kg verzorgd groot geschapen omg heist od berg kan ontvangen  
Tom 50 jaar Antwerpen - Kasterlee 0472293273
Begluren en evt meer
Welk koppeltje laat zich bekijken of meer terwijl ze bezig zijn in de wagen of ergens buiten? Liefst regio Turnhout of kasterlee. Ik ben 49j man. Kan iedere dag na 16u30 afspreken. Zie graag vrouw gekleed in kort rokje en naaldhakken maar is geen must. Mail met foto en voorstel. Sms of Whatsapp mag ook altijd.GEEN MAN ALLEEN!!!  

Begluren en evt meer
  1   2   3   4   5   6   7