Zoeken naar 088

Uw zoekactie voor 088 leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
alex 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
geile bot zoekt xl pik of fisthand
53, 185, 88, 16x4, mooie kont, gespoeld, ik word graag langzaam, zacht en diep geneukt en-of gefist, gn ervaring vereist, heb 3 xxxl dildo's, ik kan u opleiden,indien klik, graag af en toe, enkel overdag tijdens de week, kan discreet ontv. of verpl. Ben maandag en woensdag vrij ts 8 en 12 , donderdag ts 08 en 15u  
22 dagen
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
28 zoekt top, meester, opleider, gloryhole,...
Welke top ontvangt omgeving Gent? 28j 186 88 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wenst.  
23 dagen
Niels 33 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Bij welke jongeman paseer ik straks nog voor een lekkere blowjob?
Hoi allen,ben nu onderweg naar een klein feestje in Geel,en zou het wel eens tof vinden om in het naar huis rijden ergens langs te gaan voor wat pijpplezier! Ben 33 1.88 82 gewone gast dus! Zal rond 23.00u zijn. Bij geile interesse graag mailtje met goede omschrijving van jezelf,foto mag maar ik heb er ook alle begrip voor als je dit liever niet doet!! Tot snel xx  
23 dagen
Bottom 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige bottom zoekt geile top
30/176/88, kort bruin haar en baard. Ik ben een gewillige bi bottom en zoek een geile top waar ik op mijn knieën voor mag gaan om te pijpen en daarna mijn kontje aanbieden om me lekker te neuken. (Neuken met condoom) Liefst iemand die bij klik meerdere keren wil afspreken, dan kan het misschien ook bare. Ik ontvang makkelijk in Wilrijk. Verplaats liever niet. Zoek voor zaterdagmiddag. Wil een lul in mijn kontje voelen stoten.  
24 dagen
Bottom 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek geile top
Hallo, Ik zoek een geile top om ingeval van klik regelmatig af te spreken om je lekker te pijpen en mij te neuken. Ben 30/176/88 met kort bruin haar en een baard. In het begin sowieso neuken met condoom. Maar na meerdere keren afspreken, mag het zeker bare. Intiem geschoren wel. Ontvang makkelijk in Wilrijk en kan verplaatsen in Antwerpen  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
26 dagen
Boy 40 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
40 voor een senior top
Ik zoek een vaste oudere sexvriend voor regelmatig af te spreken. Ikzelf 1m75 88 40j bottom ingesteld. Heb wel nog niet zoveel ervaring. Maar wil graag een oudere top leren kennen waar soft en eventueel meer mogelijk is. Zou ook mijn eerste keer zijn..... Daarom graag een vaste oudere senior top die liefst kan ontvangen. Enkel reageren aub indien ouder dan 58 aub! Type bear of oudere met buik is voor mij geen probleem. Daar hou ik wel van! Hygiëne is echt een must en geen fakers aub! . Zoek real! Kun je niet ontvangen of zoek je wat anders. Gelieve niet te reageren. Fakers gelieve te onthouden!  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ontvang graag versa en bottom gasten voor bare fuck
Ben zelf een geile versa top van 46/1.88/88 17 hou van elkaar opgeilen tongen pijpen vingeren en neuk graag een verzorgd fris kontje, bare fuck. Zin, laat van je horen met zeker je stats erbij, dan ben je deze namiddag welkom bij mij in Oudenaarde waar ik singel woon.  

Ontvang graag versa en bottom gasten voor bare fuck
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
29 dagen
Sander 33 jaar Antwerpen - Retie
Ben workaholic die te weinig tijd neemt voor de geile dingen!
Hey hey,wie hekent mijn situatie? Veel te veel aan het werk en te weinig tijd voor de leuke dingen. Daar zou ik graag verandering in brengen,ik ben een 33/1.88/84 en zou het super vinden om is af te spreken met iemand in dezelfde situatie en samen een leuk moment te beleven. Uiterlijk en leeftijd niet mega belangrijk,al vind ik normaal gebouwd en lichaamsbeharing wel heel aantrekkelijk!Voor een eerste keer zou ik voor een softdate willen gaan,en bij goede klik eventueel vaker en samen meer ontdekken! Lijkt dit je wat stuur dan zeker uw reactie en we bekijken het verder. Groeten  
  1   2   3   4