Zoeken naar 16

Uw zoekactie voor 16 leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ZeroP 64 jaar Antwerpen - Hove
Naakt vernederd worden
Ik ben en deftig en normaal functionerende man . Hygiënisch en discreet. Mijn fantasie is voor en door juliie (vrouw en/of man) en eventuele vriendinnen naakt te worden vernederd. 1,83/89, 16 cm Misschien iets voor U?  
12 dagen
Doktersonderzoek 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek iemand die mij komt onderzoeken
Ik ben een man uit omgeving Brugge. Wie komt mij eens onderzoeken. Mijn stats. 59. 180 92. 16  
Martelslaaf 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Martelslaaf zoekt sadist
58-182-79 besneden 16 cm stuk vlees zoekt sadist eigenaar die een mannen lijf als bezit wil om te gaan martelen en misbruiken. Bereid om eigen leven op te geven en in gevangenschap te moeten gaan leven.  

Martelslaaf zoekt sadist
19 dagen
Rijpere man 55 jaar Limburg - HASSELT
Rijpere man zoekt jonger
Softbi, sportief, 180, 85, 16 en val op jonger. Zoek jongeman (koppeltje ook welkom) die graag doktersonderzoek of een heerlijke (ont)spanningsmassage ondergaat, kan met HE. Ik sta ook open voor HE of als jij graag pijpt, kan dit ook. Discretie, hygiëne, respect zijn vanzelfsprekend. Indien jij andere voorstellen of fantasietjes hebt, laat weten hé! Reacties met stats, wie je bent, woonplaats en wat je zoekt, worden beantwoord, anderen niet!  
Martelslaaf 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Martelslaaf zoekt sadist
Stuk vlees voor Martel en misbruik zoekt sadist. Geen grenzen. Bereid tot leven in gevangenschap en enkel dienen als object 58 182 80 besneden 16 cm  

Martelslaaf zoekt sadist
25 dagen
geert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
slaafje zoekt sissy training
ben sportieve verzorgde man van 43 jaar die kan ontvangen of verplaatsen. Ben 178 74 16 heb weinig ervaring maar ben tot veel bereid Wie kan van mij een echte sissy maken?  
slet slaaf 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester / meertseres gezocht voor ballbusting/kiking
ik zoek een meester of meesteres voor een fantasie van me ik wil eens in mijn ballen laten trappen met blote voeten en dan uw voeten moeten kussen om ze te bedanken ik ben een beginner dus graag beginnen met zachte trappen en zo verder gaan ook slagen op mijn voetzolen of kaarsvet op mijn ballen / voetzolen / tepels kan ik ben 47 / 180 / 105 16/5  

Meester / meertseres gezocht voor ballbusting/kiking