Zoeken naar 17*

Uw zoekactie voor 17* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ron 49 jaar Antwerpen - Herselt
Pijpen
Wie wil zich laten pijpen ,zelf moet je niks doen alleen genieten! 49/176/95 Leeftijd speelt geen rol een goede hygiëne, lekker gewassen lul en de rest doe ik! Je kan ontvangen, of cardate en outdoor!  
Danny 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Daddy voor zoon
ik zoek een jonge kerel tot 30j die zin heeft in een soft-date ik M 56 176 85 18cm ik kan ontvangen in antwerpen centrum SC older4youngboy  

Daddy voor zoon
Naakt 54 jaar Oost-Vlaanderen - Kluisbergen
Nu tot...
17u...lig naakt in tuin...wie geniet mee van zonneke.Heb normale lichaamsbouw...  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek pijper
Ik rijd nu rond in evergem. Waar kom ik langs voor een pijpbeurt. Ben zeer verzorgd en 17x5cm.  
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
Meester Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst zkt bijkomend sexsletje donderdagochtend ! iemand zin
donderdagochtend ontvang ik 1 of 2 sexsletjes. ik zou er graag nog eentje bij willen. lekker elkaar tongen en pijpen en likken (eventueel nen lekkere rimmer zou tof zijn) ik ben 45 174 66 ! en ik zoek zeer discreet. Iemand onderdanig en gewillig en iemand die wil geilen samen met de sletjes ?  
Brent 32 jaar Antwerpen - Herentals
Fun!
Hey, wie ontvangt me voor wat fun samen. Verplaats vlot. 32,177,75.  
hot bottom 48 jaar Limburg - Ham
geile bottom zoekt seksfun. ik ontvang.
k pijp, rim en wordt graag in verschillende standjes geneukt.. ook een golden shower mogen ontvangen vind ik lekker. Maar is zeker geen must. stats 48-178-72 mooi sportief en onbehaard lichaam met tattoos en een slank neukgeile kontje. Een dominant type is zeker welkom. reageer met stats en wat je graag doet inclusief pikfoto. zonder pikfoto geen interesse.  

geile bottom zoekt seksfun. ik ontvang.
Gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open...  
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie wil pijpen
Ben zeer verzorgd en voorzien van 17x5cm. Waar kom ik langs om goed te lossen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10