Zoeken naar 17cm

Uw zoekactie voor 17cm leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sanseveria 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik zoek een hetero koppel of een vrouw
Hoi Ik, 37, 1m75, 17cm/12cm & sportief zoek een hetero koppel of een vrouw om ero-sauna's te bezoeken. Stuur me een mail met foto van jullie of jou en een korte intro? Verdere communicatie gebeurt via whatsapp want hier zijn veel fake posters.  

Ik zoek een hetero koppel of een vrouw
11 dagen
Seppe 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi trio
Hoi, ben een gast van 25j, 1m77, 63kg, 17cm en verzorgd. Ik zoek een koppel voor een echt bi trio. Het is de bedoeling voor zowel contact met de vrouw als met de man. Voor contact met vrouw is veel mogelijk. Bij contact met man graag elkaar pijpen en misschien meer. Dit is waar ik voor opensta maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat we enkel doen waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Jullie leeftijd maakt minder uit, maar hygiëne is wel belangrijk. Ik kan niet ontvangen maar verplaats makkelijk. Laat iets weten bij interesse of voor meer info. Hopelijk tot snel  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Laat jullie eens lekker verwennen
Ik verwen koppels van kop tot teen. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen (versa). Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Laat jullie eens lekker verwennen
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Ik verwen koppels
Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Ik verwen koppels
15 dagen
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vrouwgericht trio
Hoi, ik ben op zoek naar een koppel voor iets waar ik zelf nog geen ervaring in heb. Ik ben zelf totnogtoe heel braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar enkele maanden geleden ben ik single geworden en heb ik een knop omgedraaid en wil ik ook nieuwe dingen gaan ontdekken. Het is al langer een fantasie van me om een trio te hebben met een koppel (vrouwgericht want ik ben hetero - een verloren hand kan nog net maar daar ligt echt de grens). Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag wat terug van jullie en mag je uiteraard ook altijd een foto meesturen  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Verwen koppels van kop tot teen
Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin om elkaar lekker te verwennen?  

Verwen koppels van kop tot teen
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
16 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
slank tot normaal postuur en niet rokers.
hoi deze poly man wenst kennis met koppeltje , vrouw , of man ? Waarom omdat ik heel goed ben in oraal geven. Ik ben hetero en lichtjes bi , vrouwen vind ik echt heel fijn ik ben ook niet verlegen om je kontje te likken en jouw anaal te verwennen. Voor mannen enkel wederzijds zuigen. Wie doet mij leuke voorstellen ? Afspreken is op avonden na 19h ik kan ontvangen of verplaatsen. Gratis wel ja.Wie reageert er . Koppeltje , vrouw single die fwb zoekt en tegen een stootje kan of een man om af en toe elkaar wederzijds te zuigen je bent niet besneden en min 17cm.Belangerijk niet roken doe ik ook niet.Stuur je wensen en verwachtingen door wel uit omgeving Dessel-Retie-Oud Turnhout-Mol-Kasterlee.Dat spreekt vlotter af .Stiekem droom ik van een slanke bi vrouw die ook polly en hetero -bi is.XXX  
17 dagen
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  
  1   2   3