Zoeken naar 18*

Uw zoekactie voor 18* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leon 38 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
zoek lustige vrouw waar haar man/vriend enkel toekijkt
Ik ben single en een niet onaantrekkelijke man met zuiders uiterlijk (halfbloed) . Normaal geschapen en mooi lichaam, Hygiënisch en geen baard of snor. Zoek een koppel waar de man enkel toekijkt. De vrouw moet tussen 18 en 45 jaar zijn en wilt graag enkele uurtjes doorgaan desnoonds met een korte pauze om het orgasme lekker lang uit te stellen. Vrouwtje mag en kan meerdere orgasmes krijgen (dus wees gewaarschuwd; ik heb een uitstekende tong die verlekkerd is op een strak poesje.)  

zoek lustige vrouw waar haar man/vriend enkel toekijkt
Hornyboy 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik verlang naar jullie
Ik ben jonge man verzorgd hygiene en mooi penis van 18cm. ik ben hoogopgeleid en zelfstandig. Ik ben heel openmind niks moet veel mag zolang we er allemaal van genieten en ik heb bi kantje tenzij je het wenst. We gaan go with flow en alle los. Zijn hier koppels die fantasie hebben of hun eerste keer kunnen gerust sturen. Tot snelxxx Aub geen fakers en als je niet wilt afspreken houd me niet bezig.  

Ik verlang naar jullie
JongeTop 28 jaar Noord-Brabant - Breda
Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
Hi stats 28/189/78/19*5.5. Ik zoek een koppel m/m of m/v om lekker te komen bekijken. Ik heb recent ondekt dat ik hier van geniet en wil dit graag verder ondekken. Sta open voor leeftijd tot mid 40. Ben zelf top+dom in het spel. Meedoen kan mitst de klik er is en het aanzicht mij opwind. Regio antwerpen of noord-brabant. tot sprekens ;)  

Jonge bi top zoekt koppel om te bekijken/meedoen
13 dagen
Stupke 56 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Man zoekt bischierig koppel tot 60 jaar
Zoek een koppel waarvan man soft bi is en de vrouw NIET volslank is. Beetje body kaan zeker geen kwaad. Ben goed uitziend 184/90/17-5 Foto volgd na eerst contact Groetjes Guy  
bi jongen 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
jonge bi jongen wil jullie samen verwennen
hey ik ben een bi man van 26j die 182cm 72kg is ik hou er van te verwennen jullie beide zachtjes behandelen ik ben hygiënisch en discrete  

jonge bi jongen wil jullie samen verwennen
joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor extreem kinky hoerig klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor extreem kinky hoerig klassekoppel
Jonge man 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek :)
Jonge man, 24, 186cm, 77kg met reeds ervaring en super open-minded. Zoek nog iets leuks, zelf kan ik ook heel kinky en zowel domi als als sub. Doe gerust een leuk berichtje, met foto aub.  

Op zoek :)
14 dagen
Stijn 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bicurious voor koppel
Hoi hoi, Jongeman van 32 zoekt een leuk koppel voor dit weekend of in de loop van volgende week. Bicurious zonder ervaring. Eerder dominant karakter. Zowel trio, cuckold, kijken,… zijn mogelijk. Ik verplaats en kom afspraken na. 183, 85, 17. Bij vragen hoor ik het graag  
14 dagen
Zoekertje 53 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Zoek triootje
Ben bi man hou van stevige sex intiem glad sportief gebouw 50/182/82 stevige paal 17 alles kan niets moet zolang het hygiëne respect en discreet is kan enkel verplaatsen  
Jongeman 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Zin
Hey, ik ben een geile jongeman met 18x5 speelgoed ;-) Ik ben hygiënisch, respectvol en discreet. Verder ben ik openminded en intiem geschoren en kan ik meermaals spuiten ^^ Laat snel iets weten..  

Zin
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10