Zoeken naar 1m80

Uw zoekactie voor 1m80 leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Top 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Experimenteren en/of meer.
Bij deze zoek ik een jonge twink. Ervaren of onervaren maakt niet uit. Ik heb tijd en geduld. Ook als je eerst een band wil opbouwen of rustig wil beginnen.Ongedwongen en met respect voor elkaar. Voor de rest hou ik wel van een goede pijp beurt en een kontje verwennen. Mijn stats zijn 40j, 1m80,slank, onbehaard, hygiënisch, geen veeldater en discreet. Heb je zin voor avontuur en fun, replay dan met stats of foto. Geen fakers.  
Verwenner 59 jaar Limburg - Alken
Opwindende vrijpartij
Wie kan me deze avond discreet ontvangen voor een opwindende vrijpartij: strelen, tongzoenen, pijpen, rukken en eventueel ook neuken. Ik ben top, 59j 1m80 86 17/4 Discretie, hygiëne en respect voir elkaar wordt gevraagd en uiteraard ook gegeven. Graag reactie met stats en woonplaats. Ik kan pas na 19 uur antwoorden. Grtjs  
hetero 49 jaar Brussel (gewest) - Sint-Joost-ten-Node
hetero zkt blowjob in Brussel op de middag
Bij gebrek aan vrouwen laat ik me ook graag eens leegzuigen door man. Wie kan discreet ontvangen in Brussel omgeving Brussel noord station, enkel reageren als he deze middag 14 mei kan ontvangen.stats 1m80 75kg 17cm  
Steven 42 jaar Antwerpen - Zandhoven
Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Hoi, ik m42j 1m80 95kg zoek een leuke jongen om regelmatig af te spreken en leuke tijd te hebben samen regio Zandhoven - Zoersel - Grobbendonk. Kan soms ontvangen, cardate of buiten is ook mogelijk. Jij bij voorkeur tussen 18 en 30j. Antwoord met foto en stats en wat je wil doen en hoe jij het ziet. Geile grtjs x  

Leuk speelkameraadje gezocht voor regelmatig
Khary 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek nr een gloryhole/bottom
Heyy, ik ben Khary, top, 23j 1m80 19cm (besneden) en ik ben op zoek nr een gloryhole of een geile bottom die ik kan gebruiken voor vanavond;). Ik wordt ook graag gepijpt in public maar moet zeker niet, alles kan besproken worden. Liefst niemand boven de 28. Stuur mij mr zeker met je stats en wat foto's als je hier geil van wordt ;)  

Op zoek nr een gloryhole/bottom
Martijn 26 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie komt me rimmen en pijpen?
26-jarige gast zoekt iemand die me vanavond komt verwennen. Je komt me eerst lekker rimmen en dan mag je me klaarzuigen. Ikzelf ben 26 1m80 73kg 18x5 getrimd.  
Rafa 23 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Pijpdata in bosje.
Ik ben op zoek naar bottom die kent plaats om samen geilen. Mijn stats zijn 23 jaar ,19cm,1m80,79kg. Ik verplaats met auto.  
10 dagen
Pornogeil sletje 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Klaar om gebruikt te worden
Ik (27j, 1m80, 68 kg) ben klaar om gebruikt te worden als een geil sletje. Ik zoek een echte alfa man die me toont hoe sletjes als ik zich dienen te gedragen. Laat al je geile fantasieën op mij los. I need cock ;).  
Johan 63 jaar Limburg - Maasmechelen
Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
Ben 63 jaar, 83 kg, 1m80, 17 x 4, slank, sportief, gehuwd, geschoren body, meer bottom ingesteld. Ik zoek een betrouwbare (eventueel gehuwde) man die net als ikzelf graag experimenteert. Geen wisselaars maar iemand om op regelmatige basis samen te komen en te spelen. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, tepelspel, anaalplay, opgerekt worden, dildo's enz. Neuken of geneukt worden is voor mij geen prioriteit maar kan bij de juiste klik. Dat is net zo met dominatie, kinky, ruiger spel. Lingerie/nylons kan als de tegenparty dat geil vindt. Belangrijk zijn voor mij: discretie, hygiene en gezond verstand. Jij ontvangt of vindt het ok om te kameren.. Leeftijd is voor mij zo niet belangrijk, instelling wel. Niet te ver voor regelmatig en makkelijk contact. Een fatsoenlijk antwoord is meer dan 3 regels en een foto.  

Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
Jay 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoek dominante man.
49-1m80-69kg slank geschoren besneden 15cm , massage is zalig en/of kom bij jou binnen, kleed mij uit tot op slip, blinddoek op ... voor keuring , bondage, edging, cum control, buttplug, assplay ... verplaats, ben 100% discreet  

Zoek dominante man.
  1   2   3   4   5