Zoeken naar 20*

Uw zoekactie voor 20* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
gisteren
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm en vrij van ziektes.  
gisteren
Dimi 60 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Regelmatig bij klik. Hygiëne en discretie belangrijk. Ik ben 62/184/75 niet behaard. Kan discreet ontvangen en verplaatsen. Wie wil rustig en gezellig van elkaar genieten.  
gisteren
Tim 34 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht
Wie wil mij vanavond rond 20 uur ontvangen in de buurt van putte Heist op den berg Hulshout en hem late pijpen door mij ben een 34 jarige Belgische jonge  
Roland 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Bottom nylon lingeriedrager zoekt top en zaad
Ik kan enkel verplaatsen tot +-20 km van mijn regio Ik heb geen taboes , maar zelf neuk ik NIET, als de ret kan. Graag tussen 35 en 60 en je stats en wensen xxxxx  

Bottom nylon lingeriedrager zoekt top en zaad
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij 18, 19 of 20 mei overdag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort verkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ook aan uw lul zuigen terwijl je dieper en dieper in mijn keeltje komt kan ook Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Sam 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Snelle date
Wie zin in een snelle date, omgeving Zandvliet/Berendrecht/Stabroek? Ik kan ontvangen. Mijn stats: 20j 1m76, 60kg, 17cm Graag reactie met stats :)  
Belletv 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sex in panty onbehaard
Welke gladde boy wil ook sex in panty of glanspanty lingerie? Foto is reale. Ook reageren met complete foto . Anders geen reactie. Ik 53 185 98 20x4  

Sex in panty  onbehaard
Bi man 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Wie zin in date vrijdag na 20u?
Ik zoek discreet date voor vrijdag avond. Ik kan verplaatsen regios Diest Leuven Geel Hasselt... Anders kamer huren in Diest Ik ben bi mannelijk discreet 1.82-76-40_19cm zw kort haar br ogen baartje bi niet onknap X  

Wie zin in date vrijdag na 20u?
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke slanke jongeman wil een pijpbeurt?
Welke discrete en slanke (hetero / bi) man tussen 20 en 35 wil vanavond klaargepijpt worden? Anoniem kan ook. Ik ontvang te Leuven en verwacht niks van jou.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10