Zoeken naar 20*

Uw zoekactie voor 20* leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Fantasie beleven maandag - geen intiem
Morgen (maandag) vrij en ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde facesitting, prostaatmassage en strapon (= voorbinddildo), kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is niet nodig maar mag, alsook andere hand- of mondtechnieken.. Rondborstige dames hebben streepje voor, uiterlijk of leeftijd is niet van belang doch binnen het "normale". Ik zie ook graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan op hotel in regio Oost-vlaanderen of en dit enkel morgen, maandag 20/05. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
gisteren
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Ik betaal 200
Hey, Ik betaal 200 voor 30 min. Graag een mailtje met een foto, eventueel u nummer, stuur ik u via Whatsapp.  
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Ik betaal 200
Hey, hoop een afspraakje te vinden tegen vanavond of morgen. Graag een mailtje met een foto en eventueel u nummer, stuur ik via Whatsapp. Groetjes  
Jim 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Welke jongedame wil graag afspreken:
Ik zoek een slanke speelse studente (18j t/m 24j) voor een normale seks-date. Ik zal jou ook verwennen bv. Met een massage. Ik ben een hoogopgeleide verzorgde man, 1m70, slank, blauwe ogen en voorzien van een speeltje met normale lengte. Reacties enkel met foto, je leeftijd en hoe jij de date ziet (geen mannen of professionele dames!) Een vergoeding van 200 tot 300 euro is mogelijk, dit hangt af van wat je allemaal wil doen tijdens de date en hoelang de date mag duren. Ik kijk al uit naar jou reactie.  
Joos 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opgelet, hoop je hier te vinden
Leuke dame gezocht voor een regelmatig en vast contact. Leeftijd 20 tot 55 jaar en sexy uitstraling. Vergoeding vanzelfsprekend. Wie ben ik? Lieve correcte man en zeker niet lelijk . Ik ben single en ik laat je buiten de dates volkomen vrij. Graag lees ik je (korte ) mailtje dan spreken wij verder af.  
Thom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Ik betaal 200
Hey, Zoek een leuke knappe dame. Graag een mailtje met een duidelijke foto. Mvg  
cynthia 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas 0485729218
cynthia ontvangt te sint niklaas
Blonde Belgische milf ontvangt privé te Sint-Niklaas. Bij mij kan je terecht voor een heerlijke massage met dat tikkeltje meer. tantra massage zijn ook mogelijk. Ik doe alle normale zaken, knuffelen, kussen enzo zijn zeker mogelijk. Ik doe geen anaal, geen klaarkomen in de mond en intiem is altijd met condoom. Andere wensen zijn altijd bespreekbaar. Ja kan mij bereiken op werkdagen en weekends en feestdagen van 11u tot 20U Geen SMS. Tot binnenkort. Cynthia  

cynthia ontvangt te sint niklaas
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas 0474289874
Zoek vrouwtje 20+ tot 65+ in het waasland
Welk vrouwtje ontvangt of komt langs in het waasland en wil haar borsten en poesje laten zien enz voor ( 100€ ) en wat vingeren en tepelzuigen en die mijn penus wil masseren tja een oudere man heeft ook nog nood aan wat sex sms of email je voorstel altijd van harte welkom grtjs  

Zoek vrouwtje  20+ tot 65+ in het waasland
Heyhey 36 jaar Antwerpen - Boom
Date gezocht voor het weekend - 200 euro
Ik: respectvolle, hoogopgeleide Belgische man zonder type: ik kan iedereen aantrekkelijk vinden mits de juiste klik. Jij: max 45 jaar, hygienisch, discreet en je kan een beetje conversatie houden. Tijdstip: vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Locatie: af te spreken Vergoeding: 200 euro, en indien 420 liefhebber kan dat deel van de date zijn. Inhoud: rustig aan doen, opbouwen, geen gore of rare dingen gewenst. Wel je laten uitkleden, zachthandig bevoelen en het niet erg vinden dat ik wat de leiding neem. Stuur gerust een mailtje met een foto en van welke regio je bent en eventuele vragen. Je krijgt er eentje terug en dan kan je alsnog oordelen of we een deal hebben.  
Bart 50 jaar Limburg - HASSELT
Genot niet de last
Hallo dames, Ik ben een nette verzorgde man van 50 jaar uit de regio Hasselt die op zoek is naar een vaste leuke, spannende, verzorgde en ondeugende studente of dame van 20+ tot 45 jaar die wel wat financiële extra’s kan gebruiken als suikernichtje. Een leuke meid om regelmatig leuke, relaxte en spannende dates mee te hebben. Vrouw die toestemming heeft van haar man vind ik ook erg leuk. Ik ben 175 groot Blauwe ogen geen baard of snor Ben je hier ook voor in en je bent geen prof en heb je interesse dan zie ik graag een berichtje van je. Vertel daar in wat over jezelf en wat je verwacht. Discretie wordt gewaardeerd en geboden.  
  1   2   3   4   5   6