Zoeken naar 23*

Uw zoekactie voor 23* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Seppe 44 jaar Noord-Brabant - Baarle-Nassau
sexbios zaaddump slikmondje
Dinsdag 23 April breng ik een bezoekje aan de locale sexbios. Ik zal me daar naakt en geblinddoekt liggend aanbieden aan echte zaaddumpers die mijn mondje mogen komen volpompen. Ik ben zelf een sportieve geile gehuwde bi, nice looks en gbbs.  
14 dagen
Gino 48 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Samen genieten...
Is er een 65+er die goed voorzien is en kan ontvangen?om lekker van elkaar te genieten,bij eventuele klik graag regelmatig. Hygiéne en discretie is evident,graag normale BMI aub Bij interesse graag info over jezelf en vanwaar groetjes  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
hey, we zijn een koppel, gelukkig en reeds lang samen, in een open relatie. We hebben af en toe goesting om eens met een derde kerel iets uit te proberen. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke, sportieve, knappe gasten (jonger dan 45j), met een zeker niveau ook, die door het leven gaan als respectabele hetero/papa, maar wel af en toe zin hebben in iets anders, iets discreets, met andere mannen. Wij staan voor veel dingen open, als het maar fijn is voor alle drie. Pijpen, neuken, rukken, ...Wij kunnen ontvangen bij ons thuis. Als de stap te groot is kan de kennismaking ook eerst met één van ons beiden zijn, bijv op wat porno. Zoek je eens iets anders, iets geraffineerd, en met niveau, dan zal het wellicht klikken met ons! Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt met een foto erbij. Wij leggen de laat eerder hoog, we hebben zin in een kwalitatieve vriendschap met een toffe gast.  

Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
14 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot en dik geschapen en besneden en actief, zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt. Jongeren zich graag te onthouden en geen fin. bedoelingen en na klik...vast!  
15 dagen
Driesje 49 jaar Limburg - HASSELT
Voor nu 23.45
Wie o wie wilt nu nog hete sex? Ik ontvang op mijn appartement aan de Quartier Bleu. Ik sta heet....  
Bi hetero 45 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Leuke ervaring NU
Ben verzorgde bi hetero die nog een date zoekt vandaag is nu 23u. Ben je nog wakker en heb je nog fantasie en zin stuur dan gerust een mailtje met foto en fantasie Enkel als je nu nog zin hebt  

Leuke ervaring NU
15 dagen
Tom 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek senior
Ik ben een correcte senior, zoek niveauvolle man (65-75 jaar) om samen soft te genieten. Discretie en hygiëne gevraagd. Ik hou van netheid, wens geen snor, tattoos of piercings zeker geen allesneuker. Samen naakt en soft genieten, rukken, strelen, zoenen en pijpen. Samen elkaar rustig masturberen. Dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Kan vandaag namiddag ontvangen. Bij interesse gelieve met meer dan één zin te antwoorden, foto welkom. Mijn stats zijn 176, 82, 67. Groetjes.  
bob 64 jaar Antwerpen - Zandhoven
massage voor max35 jaar
hé ik heb vandaag 2 plaatsen vrij opgezegd wegens ziekte wie heeft interesse die in te vullen ik 60/1.72/18/5 pik geef deze naakt ik zit op u om kracht te zetten enkel min 18 cm pik eikel bloot bij erectie dus status vanwaar en foto stijve pik anders niet antwoorden massage met warm olie en eerst inloopdouche wie grtjes (plaats zandhoven )  

massage voor max35 jaar
16 dagen
Jef23j 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fwb gezocht zelfde leeftij
Ik ben 23j 1m77 84kg 17cm versa switch en zoek een fwb van zelfde leeftijd. Ik heb een vriendin dus zoek iets discreet, maar iemand om gewoon mee te chillen zou ook nice zijn. Zelfde interesses zou ook handig zijn: ik game op pc en switch, ik speel geregeld dnd, kijk graag anime en smoke al is graag eentje. Zou nice zijn om iemand gelijkaardig te leren kennen om te chillen en mss wat fun. Stuur iets bij interesse en niet te oud plz  
Drummer 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar iemand om samen te masturberen
Hallo , ik ben op zoek naar iemand tussen 23 en 27 die besneden en klein geschapen is om tesamen te genieten van ( elkaar ) te masturberen. Wel ENKEL iemand die besneden EN klein geschapen is!! Omdat ik dat ook ben. Ervaring hebben van onder twe jongens masturberend genot te hebben is zeker GEEN vereiste. Integendeel zelfs. M'n grootste droom is om m'n eigen ervaringen hiermee door te geven aan iemand zonder ervaring die hiervan wel droomt/nieuwschierig is. Kan gerust bij mij thuis ontvangen. Eerste ontmoeting is niet direct een vanzelfsprekendheid dat er ook direct seksuele ervaringen zullen plaats vinden!! Wie dat verwacht is eraan voor de moeite. Nu is er wel een mogelijkheid dat het wel gebeurt , indien er onmiddellijk een.klik is. Ook enkel masturberen en geen orale en anale seks ( zeker in begin !! ). Bescheidenheid , eerlijkheid, oprechtheid en.hyghiene zijn dingen waar ik op sta wel. Stuur gerust bericht bij eventuele interesse of vragen. B.  

Op zoek naar iemand om samen te masturberen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10