Zoeken naar 233

Uw zoekactie voor 233 leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beertje 46 46 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Op zoek
Naar man tussen 20 en 50j om mij te vergezellen naar privé sauna, dinsdag namiddag tussen 13 u30 en 15u30 in leest,ik ben 46j, 1m70, 90kg, 17/5 . Wie zin heeft stuur gerust een berichtje via mail of sms  

Op zoek
29 dagen
Geert 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten
Hoi,graag zou ik een date hebben met een slanke 65+ER die kan ontvangen, bij klik voor regelmatig hygiéne discretie geboden.Zelf ben ik slank en zeer hygiénisch en draag graag strings. Stel jezelf voor en van wat je kan genieten.  
29 dagen
Tim 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie O wie?
Een jonge snaak 182cm, 80kg, proper onderhouden, deze avond alleen op kantoor te Brugge. Zoek een pleziertje, véél kan. Ik hoor graag je fantasie. Tot straks?  
André 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Botton nylonlover zoekt zaad
Ik kan enkel verplaatsen, mag in huis, kelder, tuinhuis,garage, auto enz… Ik ben een bottom nylon/lingeriedrager, ik zoek dus een Top en zijn zaad voor mond/kont Graag je stats, en liefst tussen 40 en 55  

Botton nylonlover zoekt zaad
29 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot geschapen en actief zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt. voorkeur: alleenstaande/gescheiden/weduwnaar...géén jongeren...afstand graag aanneembaar. Bij klik meermalig.  
30 dagen
Stef 35 jaar Noord-Brabant - Baarle-Nassau
Gezocht: leuke sportieve/normaal gebouwde man voor regelmatig!
Hey leuke man,ik zal mezelf even kort voorstellen. Ben 35 jaar vrij groot normaal gebouwd en bi...maar met dat bi kantje ooit weinig gedaan.zelf kom ik uit Hoogstraten en zou liefst net over de grens een leuke man ontmoeten die ervoor open staat om eventueel regelmatig is af te spreken als één van ons beide een geil momentje heeft. Lijkt me super. Gewoon ongedwongen,mag ook hetero man zijn die bvb regelmatig is een blowjob wil ofzo...of stel gewoon uw fantasie voor en misschien kunnen we die samen waar maken! Als je jezelf aangesproken voelt mail me gewoon met een woordje uitleg over jezelf en kunnen we zien wat er mogelijk is! Goetjes van een gewone jongeman opzoek naar wat discreet plezier!!  
Rik 43 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Gloryhole
Waar is er een gloryhole in Antwerpen stad? Privé en publiek? Of plaatsen voor anonieme contacten? Ik verplaats Antwerpen stad, Antwerpen linkeroever en regio Waasland.  

Gloryhole
KRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
ook geschikt voor trio én méér ! Steeds intiem volledig babyglad en verzorgd, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje. Ik deepthroat, hou ook van dubbele penetratie. Gelieve een foto van je pik met je reactie te sturen aub ! Ik kan elke dag ontvangen en verplaats in de nabije omgeving.  

GEBRUIKSKLAAR BOTTOMKONTJE
30 dagen
André 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Gehuwde bi
Ik ben regelmatig op een camping in Limburg en ben er soms alleeen. Ik zoek langs deze weg een sexmaat of koppel om reglmatig te daten. Ik verplaats ben slaafs onderdanig en voor veel te vinden. Dit voor senioren zonder baard niet rokers.Ik ben 178cm 885g buikje snor weinig behaard en real.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9