Zoeken naar 36*

Uw zoekactie voor 36* leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Kris 38 jaar Antwerpen - Herentals
bottom zoekt echte top man
Volledig anoniem (ik met blinddoek) mezelf hulpeloos overleveren aan een echte top man en zijn beestig oerinstinct. Hem op en in mij voelen, niet voor een snelle wip of pijpdate maar een uitgebreide avond vol met penetratie seks. Mij door hem laten leiden zoals een oudere man tegenover een jong onervaren naïef meisje. Ik heb geen klagen over het seksleven met mijn vrouw, maar ik merk dat ik acteer. Ook dames van plezier geven mij niet de voldoening die ik zoek. Een ervaren echte top gezocht voor een spannend spel van overgave en dominantie. Ik draag dameskleding maar ben geen geloofwaardige vrouw, het is eerder een extra vorm van spanning en wat vernedering. Stiekem fantaseer ik mij over te leveren aan 2 mannen tegelijk. Ik ben 36, normaal gebouwd, sportief, 1m76, 70kg niet roker, normale mannelijke lichaamsbeharing. Hetero maar toch iets missend in zijn leven. Welke man laat mij kreunen onder zijn gewicht en stevige stoten?  
25 dagen
Kevin 36 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Trioke
Hallo Wij zijn een koppel m/m en zoeken een derde. Niet ouder dan 45j Voor vanavond of morgenavond 36 176 80 15 versa bot en 38 177 62 17 versa top Groetjes  
27 dagen
Ikke 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Blowjob
Heey, ik ben een 36 jarige bi man, ik ben opzoek naar een discrete hygiënische man die ik lekker mag klaar pijpen, voorstellen zijn welkom, leeftijd speelt helemaal geen rol, wel graag iemand die van aanpakken weet.  
28 dagen
hoi 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Seksmaatje gezocht voor anale seks
Hallo, Ik ben een slanke man van 36, overwegend hetero maar zelf eens anale seks mogen ontvangen (of geven) vind ik geweldig! Ik zoek een vast seksmaatje uit de regio om geregeld elkaars behoeften en noden te bevredigen. Orale seks mag zeker ook hoor, maar de nadruk ligt echt wel op iemand die ook anale seks erg fijn vindt. Stel jezelf even voor als je denkt een match te zijn. 100% discrete en safe sex for fun moet kunnen toch ;-)  
28 dagen
Ikke 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Blowjob
Heey, ik ben een 36 jarige bi man, ik ben opzoek naar een discrete hygiënische man die ik lekker mag klaar pijpen, voorstellen zijn welkom, leeftijd speelt helemaal geen rol, wel graag iemand die van aanpakken weet.  
29 dagen
Tvb 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man zoekt man
Deze slanke en grote man van 36 wil nog geneukt worden vandaag doggystyle,liefst ontvang jij of cardate , hygiënisch en discreet ,stuur me snel omg Noord Antwerpen  
30 dagen
Newbi 36 jaar Antwerpen - Kalmthout
Nasty kink
36j, 1m66 64kg 12cm atletisch gebouwd en zeer petitie, vrouwelijke curves femboy, zeer onderdanig en niet vies van ietsxx  
Bttmboy 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Geile bttm pijper
Geile bttm 36j, 1m78, 72kg. Zoekt geile slanke/notmaal gebouwde top tot 55j voor vanavond na 22u. Wie zuig ik klaar of wie neukt me lekker? Ik kan discreet ontvangen. Graag stats vermelden bij reactie.  

Geile bttm pijper
  1   2   3   4   5