Zoeken naar 45j

Uw zoekactie voor 45j leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Bottom 45 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
wie wil nog voor 15.00u spuiten?
Wie in de regio westen van Gent wil nog voor 15.00u van zijn zaad af? Ertvelde, Evergem, Lovendegem, Drongen, Mariakerke, ... ? Ik kom naar je toe, ruk en pijp je lekker stijf. Daarna mag je mij neuken zoals je zelf wil, zacht of hard. Nadat je bent klaargekomen ben ik terug weg. Geheel anoniem en discreet! Ik ben 45j, 1m83, kaalgeschoren en vooral geil ;-)  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Marc 43 jaar Antwerpen - Brecht
Lekker sexen?
Iemand die me kan ontvangen voor lekkere geile sex deze week ofwel een geile car date? ik bi 45j/183/78/15cm hou van pijpen, rimmen en lekker neuken... Zin in een avontuurtje? stuur een reactie met stats en een foto... Tot snel?  

Lekker sexen?
Marc 43 jaar Antwerpen - Brecht
Lekker sexen?
Iemand die me kan ontvangen voor lekkere geile sex deze week? ik bi 45j/183/78/15cm hou van pijpen, rimmen en lekker neuken... Zin in een avontuurtje? stuur een reactie met stats en een foto... Tot snel?  

Lekker sexen?
12 dagen
Stein 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Langskomen
Hey, Deze namiddag rij ik van Kortrijk naar Gent. Waar kan ik even pauzeren? Ik hou van gepijpt worden, ben zelf eerder passief. Ik douche ook graag en ben graag naakt buiten... Ik hou niet van kussen en strelen... Ik ben bi, weinig ervaring, 45j 1m87 84kg 16cm. Niet geschoren en normaal behaard. Wie heeft tijd en zin om mijn lul onder handen en mond te nemen straks?  
13 dagen
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste sexbuddy gezocht
Ik zoek een vaste sexbuddy tot 45j om elkaar regelmatig te verwennen. Soft om te beginnen.  
14 dagen
Genieterke 45 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar een rukdate voor nu
Hoi, ik ben een 45j man uit Hasselt. Ben op zoek naar een rukdate. Is er een man die dit ziet zitten. Ik ben intiem geschoren en ben ook op zoek naar een proper geschoren man. Discretie,hygiëne en wederzijds respect zal er geboden. Enkel reageren als je kan ontvangen.  
15 dagen
davy 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hoboken Date
Wie kan er rond 18U sevens langskomen te hoboken. Graag discreet en verzorgde jonge man. Max 45J Wie pijpt er graag? Samen rukken spelen, ....  
15 dagen
Genieterke 45 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar een rukdate voor morgen 3/5
Hoi, ik ben een 45j man uit Hasselt. Ben op zoek naar een rukdate voor morgen. Weinig beharing en intiem geschoren is een must. Meerdere mannen zou ook kunnen. Discretie ,hygiëne en wederzijds respect zal er geboden worden. Hopelijk tot morgen.  
15 dagen
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 06u00) vandaag vanaf 06u00 tot 14u00 19u00 tot 23u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
  1   2   3   4   5