Zoeken naar 50j

Uw zoekactie voor 50j leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tony 55 jaar Antwerpen - Geel
Zijn jullie een ruimdenkend koppel tussen 50j en 75j?
Ik ben een verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn.  
Vinny 33 jaar Limburg - Genk
Ik zoek aangenaam koppel/vrouw voor plezier met 2 of 3 leeftijd +50j
Hey hey, Vinny hier! Aangename, verzorgde niet opdringerige jongen met niveau zoekt aangenaam koppel of vrouw voor FWB. Leuk terrasje, etentje, shoppen en intimiteit. Ik val vooral op vrouwen die ouder zijn dan mij +50j. Bi kan ook als je een man hebt die graag meedoet! Bij interesse graag leuk mailtje en foto. Ik antwoord altijd. Tot binnenkort? X  
Tony 55 jaar Antwerpen - Geel
Biseksuele man zoekt een koppel tussen 50j en 75j
Ik ben een biseksuele verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn, ik nodig jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of jullie een stapje verder willen gaan.  
14 dagen
boogschutterr 50 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Man zoekt ouder koppel om te verwennen. Veel mogelijk in wederzijds overleg.
Man, 50j., groot, slank, normaal geschapen (15 x 4) zoekt heet ouder koppel in Eeklo om te verwennen. Veel mogelijk in wederzijds overleg. Niet-roker, niet-drinker, geen drugs. Ik hou van lingerie, dirty talk, veel fantasie. Als je geen fantasie hebt, hoef je niet te reageren.  
Seppe 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve jongeman zkt koppel
Joviale en fitte 32-jarige jongeman zoekt koppel (18-50j) voor wat plezier samen. Doe mijn best om er altijd goed uit te zien.. kort donkerblond haar, 1m90, slank, 18 cm geschapen en netjes intiem geschoren. Ben zeker geen veeldater maar heb wel al enige ervaring met koppels. Hier 100% hetero dus enkel vrouwgericht. Verder ben ik zeer sportief en heb dus een groot uithoudingsvermogen. Hygiëne, discretie en respect zijn vanzelfsprekend hier. Bij reactie uiteraard meer foto's beschikbaar. Tot binnenkort?  

Sportieve jongeman zkt koppel