Zoeken naar 50j

Uw zoekactie voor 50j leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pat 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Deze slaaf ontvangt en zoek meester, meesteres of koppel heel veel mogelijk en gehoorzaam
Ik slaaf van 50j normaal gebouwd en op hygiëne gesteld met speelgoed dat uw eigendom kan worden van 15cm x 3,5. Ik ontvang op maandag 12 juni vanaf 15hr in een hotel te oostende tot laat. Ik ben slaaf dus echt slaaf, heel veel mogelijk, sta voor heel veel open. Ik ontvang je hoe u wilt. Geblinddoekt, gespoeld, kledij voorschrift kan ook, eventueel vrouwen kleding. Dus pijn- verneder-sex-slaaf. Pijpen, geneukt worden, slikken enz. geen probleem. Ik geef wel pas de kamer door nadat er een concrete afspraak is. Stel gerust vragen, dit is echt een serieuze advertentie.  

Deze slaaf ontvangt en zoek meester, meesteres of koppel heel veel mogelijk en gehoorzaam
gisteren
steve6666 50 jaar Antwerpen - Beerse
Onderdanige single man zoekt shemale meesteres
Ik ben een onderdanige single man van 50j en ben opzoek naar een shemale meesteres die mij wil kleden als sissie en mij wil opleiden. Eerlijk en discreet zijn is een must voor mij, verder ben ik voor veel te vinden en is er veel bespreekbaar. Ik hoor heel graag van u en zou ook graag snel willen afspreken voor een eerste sessie dan.  
16 dagen
Steve6666 50 jaar Antwerpen - Beerse
Onderdanige single man zoekt vaste meesteres/koppel
Ik ben een onderdanige single man van 50j en ben al enige tijd opzoek naar een meesteres, koppel of meester die mij wil opleiden als slaaf, sub of sissie. Moet wel discreet gebeuren, ik ben voor veel te vinden en alles is bespreekbaar, zolang het maar met respect en eerlijkheid gebeurd. Ik hoop dat ik nu eindelijk eens een voorstel krijg want tot nu toe vindt ik echt niemand die hiervoor blijkbaar interesse heeft, ik hoor graag van u en zou dan ook graag snel willen afspreken.