Zoeken naar 70*

Uw zoekactie voor 70* leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Welke avonturen wil jij beleven?
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het mss vooral passie dat je verlangd? Aangezien je dit nu aan het lezen bent vermoed ik van wel. Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss heeft je lichaam een tantra massage nodig of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant als onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Maar zullen we met gewone seks beginnen of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke man van 1m84, 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
Date 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Date
Hallo' Ben een verzorgde man van 49j 70kg en zoek ruimdenkende dame voor geile dates en bezoek parenclub. kan vrij ontvangen in proper discreet gelegen woning .Overnachten geen probleem. steeds antwoord.  

Date
bartie 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
kijkt hier een dame 70+?
Deze m 46j, uit het waasland, 1m84 80kg,mag er best zijn, en ja zoek naar die speld in een hooiberg : een dame 70+ die nog wil genieten van erotiek. Dan wil ik je graag leren kennen. Niks moet alles mag met het nodige respect & discretie uiteraard. En ja heb wel wat ervaring met dames die ouder zijn. Kan goed zoenen en knuffelen. Zegt dit je wat? dan hoor ik graag iets van je. Ik heb een wagen dus afstand maakt niet zo veel uit, je moet er iets voor over hebben he. Geen fakers weg ermee. warme groeten Bartie  
Pieter 58 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Dame 60+70 +gezocht voor vriendschap en erotiek
Lieve vijftiger houdt nog steeds van een jaartje meer. Kan je af en toe een half dagje vrij maken en hou je er van elkaar liefdevol te verwennen, kruip dan vlug in de pen en ga een fantastisch avontuur tegemoet.  
gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Welke avonturen wil jij beleven?
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het mss vooral passie dat je verlangd? Aangezien je dit nu aan het lezen bent vermoed ik van wel. Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss heeft je lichaam een tantra massage nodig of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant als onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Maar zullen we met gewone seks beginnen of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke man van 1m84, 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren  
gisteren
Gilf Lover 53 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek een 70+, 80+ dame om de liefde te bedrijven.
Ik ben een verzorgde man van 53 en zou graag eens de liefde bedrijven met een rijpere vrouw, iemand die zeker een 15 jaar ouder is dan ikzelf 70+ of 80+ zeker welkom (oma, omi, grootmoeder en zelfs overgrootmoeder). Bent u een weduwe, gescheiden of …. , als u een rijpere dame bent die graag nog eens de liefde zou bedrijven dan wil ik dat heel graag met u doen. Alles natuurlijk met het nodige respect voor elkaar en met perfecte hygiëne. We kunnen altijd vrijblijvend kennis maken en als er een klik is kan er ook op regelmatige tijden contact blijven. U bent nooit te oud om geliefd te worden en de liefde te bedrijven, als u het wil contacteer mij dan.  
gisteren
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw , 1,70m , min b cupje gewillig normaal postuur.
Hoi deze poly man die lichtjes bi is op zoek naar vrouw die min 1,70m is slank tot normaal postuur. Ikzelf hou van veel , beffen , tepels zuigen ,je kont rimmen en eventueel af en toe anaal nemen . Ik zelf goede uithouding, kom niet snel klaar daarom af en toe graag anaal.Mij mag je ook vingeren en kontje likken bij mij kan ook. Ben jij poly , of swinger kan allemaal...wie mag reageren. Single of weduwe vrouw , Koppeltje normaal postuur , en ook eventueel vrouwachtig bottom... Ik hou van seks , ik bezit een goed libido.Geen getrouwde vrouwen daar heb ik al te veel last mee gehad. Liefs lekkere zoenen voor jouw je woont ook in de buurt van retie, fwb of lat relatie mogelijk.Je mag ook facesitting doen bij mij, op mij spuiten mag je ook als je dat kan. Ik heb een lekkere harde dikke xl lul.Xxx.  
Edward 58 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Rijpe , geile 70 plus dame gezocht
Hallo Waar zijn die rijpere , geile dames die snakken naar sex . Om eens lekker te neuken . Ben je 70 plus ? En je zoekt nog een sexueel advontuurtje ? Contacteeer me snel . Ik ben 59 , 1m88, Verplaatsing geen probleem  
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
55+
Zijn er hier geen dames tussen 55 en 70j die nog wat willen plezier beleven. Neuken hoeft niet, er zijn andere manieren om elkaar te bevredigen.  
Bjorn 31 jaar Antwerpen - Lier
Oma's aan de top..
Een oma ontmoeten is een fantasie die ik al een tijdje zoek waar te maken..Welke oudere mature vrouw wil eens kennismaken? Ben een sportieve man in goede conditie. 1m78, 70 kg en 17x5 Mag ik jou eens verwennen?  
  1   2   3   4   5   6   7