Zoeken naar 70*

Uw zoekactie voor 70* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
happy 61 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
70+ 80+
Beste,ben je op zoek naar een fijne babbel of samen op de koffie dan wil ik wel eens afspreken.Gelieve te antwoorden met uw stats en toch een beetje uitleg.Liefst uit de omgeving van liedekerke.Discretie gevraagd en geboden.  
17 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Ongebonden man Top groot geschapen en actief zoekt héél rustig een 70 plusser leeftijdsgenoot bottom, goed voorzien met- of zonder ervaring die ontvangt, jongeren zich te onthouden.  
18 dagen
Gertje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi soft date
Ben een licht mollige man 53j 1,70m 85kg die op zoek is naar een soft date. elkaar strelen, tongen, rukken, pijpen. En dit met wederzijds respect voor elkaars keuze. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen of kamer.  
18 dagen
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senioren 70-85j
Ben 70 volslank, en zou graag oudere senioren vanaf 70j graag pijpen met happy ending. je bent niet roker en hebt geen baard. Intiem hoef je niet geschoren te zijn. Graag reactie met eem beetje info over jezelf. Ik kan discreet thuis ontvangen.  
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
wie wilt er gepijpt worden met klaarkomen in het mondje? meer mogelijk ,kan vrij ontvangen ,slank-172-70-16-getrimd en gespoeld, reactie met stats en foto is antwoord ,graag -85kg ,  

pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
Jeffrey 60 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Iemand heet voorstel?
Wie in de omgeving ontvangt deze hete bi voor een lekkere seks date? Ben een gezonde en sportieve bi van 60,173,70,15. Graag iemand in de buurt. Reactie met stats, foto en waar je ontvangt. Hete groetjes.  

Iemand heet voorstel?
Flup 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek man plus 70 jaar die pijp en slik
Top verzorgd zoek oudere man die graag pijp voor wekelijks regio Kortrijk  

Zoek man plus 70 jaar  die pijp en slik
19 dagen
steven 59 jaar Antwerpen - Beerse
aftrekker
ik zoek een slank/normaal gebouwd onbesneden persoon leeftijd 20+ tot 70 die een beetje exhib is ingesteld en het spannend vind om zich te laten bekijken/betasten/te laten aftrekken , iemand die passief blijft, graag discreet en hygiene , ik kan enkel ontv, graag stats vermelden intiem behaard geen probleem. danku  
19 dagen
Biman 64 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Maandag namiddag
Wie kan en wil bi man ontvangen in de namiddag? Hou vooral van pijpen en gepikt te worden. Ik pijp tot einde. Wil ook neuken als je dit graag zou hebben en indien je niet te groot bent geschapen ook geneukt worden. Ben 176,70,15/5 gbbs. Regio rond Kortrijk maar mag ook tot aan Torhout zijn. Hopelijk zie ik wat reactie.  
19 dagen
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senioren 69 tot 85j
ben 70j volslank, zoek andere senioren die graag gepijpt worden. Jij blijft passief en ik pijp je lekker klaar met happy end. Niet rokers en mannen zonder baard, intiem hoef je niet geschoren te zijn. Graag reactie met stats. Ik kan discreet thuis ontvangen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10