Zoeken naar 80kg

Uw zoekactie voor 80kg leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Mich 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Vanavond
Eindelijk vanavond nog eens vrij...dus bij mag ik langskomen? Leeftijd niet van belang (ouder heeft wel voorrang)...soft of kinky,maakt niet uit, wel komen wel overeen. Bij klik misschien voor regelmatig. Heb poppers voor de liefhebbers. Gelieve ook te reageren met stats...ikzelf 189cm, 47j, 80kg No fake, da's tijdsverlies... tot straks?  
Pieter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Wie komt mij afzuigen
Welke pijpslet komt mij afzuigen. Ik ben slanke man 58j 1m83 80kg 18x5. Ik draag sexy lingerie body. Pijpen tot einde.  

Wie komt mij afzuigen
27 dagen
Bi-Top 63 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Top zoekt dikke kont
Top (1,78m-80kg-18cm) zoekt volslanke bottem wiens dikke kont ik regelmatig mag neuken (safe). Voorkeur voor tv/cd. Ik kan niet ontvangen.  
bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zoek topdaddy voor regelmatig
Ik ben zelf 46j/186cm/80kg uit Oostende en op zoek naar een oudere top om op regelmatige basis geile dates te hebben 's avonds tijdens de werkweek.  

zoek topdaddy voor regelmatig
28 dagen
Tim 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie O wie?
Een jonge snaak 182cm, 80kg, proper onderhouden, deze avond alleen op kantoor te Brugge. Zoek een pleziertje, véél kan. Ik hoor graag je fantasie. Tot straks?  
peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Heet moment
Dag allen, Bij wie kom ik deze namiddag of vrijdag langs? Ik ben bischierig, bot, en laat me graag als sletje gebruiken. Pijpen, deepthroat, op mijn gezicht of in mijn mond komen, en uiteraard bied ik ook gewillig mijn kontje aan (safe)! Ik kan deze namiddag of morgen verplaatsen in of rond Aalst. Verder ben ik 80kg, 41j., 17cm, uiteraard mag een trio ook! Een foto is extra geapprecieerd.  

Heet moment
29 dagen
Gay23 23 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge dominant op zoek naar brave sub
Wie ontvang ik vandaag of later deze week overdag voor een heerlijk, geil avontuur. Ik ben een niet onknappe jongeman (23 jaar, m80, 80kg, 16cm), top en dominant. Ondanks ik top ben speel ik liever met vingers (en een vuist) in je ass dan met mijn lul. Ik wordt helemaal wild als je goed, diep zuigt/facefuckt en netjes mijn zaad slikt. In grote lijnen rust mijn dominantie op pijn en vernedering. Jij bent een toffe gast van maximaal 40 jaar, niet te dik en ondanks een brave sub wel met een eigen karakter. Studenten en leeftijdsgenoten hebben voorrang. En als de eerste keer leuk was, wat belet ons dan om het vaker te doen? Hopelijk tot binnekort?  
29 dagen
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil avontuur
Dag allen, Bij wie kom ik morgen of vrijdag langs? Ik ben bischierig, bot, onderdanig en laat me graag als sletje gebruiken. Ik sta klaar om jullie goed te pijpen, op mijn gezichtje of in mijn mond te laten komen, en uiteraard bied ik ook gewillig mijn kontje aan (safe)! Ik kan dus morgen of vrijdag verplaatsen in of rond Aalst. Verder ben ik 80kg, 41j., 17cm, ik doe quasi alles behalve tongen, zolang je maar proper en vooral echt hitsig bent :) Uiteraard mag een trio ook! Een foto en reactie met je fantasie zijn extra geapprecieerd.  
johan50 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek een leuke seksdate lekker van elkaar genieten
man van brugge 48j 80kg 178m zoek een leuke seks date ben discreet hygiënisch en geschoren. ik ben versa  

zoek een leuke seksdate lekker van elkaar genieten
  1   2   3