Zoeken naar 85kg

Uw zoekactie voor 85kg leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kenzo 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen
Is er een man die zich nu laat klaarpijpen en spuit in mijn mond? Jij blijft passief, ik kan wel naakt gaan. Voor NU regio Aalst. Ik kan ontvangen en verplaatsen. 32j, 180cm, 85kg.  
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt deze voormiddag voor geile date?
Ik ben vandaag tussen 7u en 11u in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. Als het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen.  
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben morgen in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. ALs het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen. Indien mogelijk, dan graag morgen tussen 9u en 11u.  
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
gangbang voor vandaag en weekend
wie er zin in heeft is welkom ,ben bottem in lingerie en sta voor alles open ,pijpen ,slikken geneukt worden ,poppers en meer .Kan vrij ontvangen ,liefst meerderen ,graag slank en -85kg ,heb je andere wensen ,laat maar horen ,reactie met stats en foto is antwoord,heb zin in veel zaad te proeven ,57-172-70-16-onbehaard,travje of koppel eveneens welkom  

gangbang voor vandaag en weekend
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
zaad gevraagd voor kontje of mondje / omg.Lede./Wichelen
pijpje zetten? meer is mogelijk ,weinig taboe ,pijpen ,slikken ,neuken ,poppers ,lingerie ,plas ,meerdere welkom kan vrij ontvangen ,reactie met stats en foto is antwoord,-85kg ,graag weinig behaard ,heel de week beschikbaar  

zaad gevraagd voor kontje of mondje /  omg.Lede./Wichelen
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik val op de oudere leeftijd bij voorkeur vanaf 60 jaar . Ik zoek GEEN sportieftype maar wel iemand die zen leeftijd toond. Geen tatoage en geen piercing zelf heb ik het ook niet. Bij voorkeur voor af en toe geil contact. Je mag zwaar zijn ,volslank , dat is ook zeker prima, uiterlijk niet van belang . Ik sta viir veel open en ben licht onderdanig ingesteld rimmen pijpen veel kan als je wil experimenteren. Ik ben 1m73, 85kg gbbs. Men pik normaal gebouwd en spuit gied zie foto. Ik reageer alleen op mails met meer dan 1 zinnetje en graag vanaf 60 j. Een van je lul erbij is ook welkom.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Patrick 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Morgen en overmorgen ben ik in de buurt van Puurs-Sint-Amands...
Misschien kan ik bij u stoppen... Mijn stats: 56j, 1,8m, 85kg en 17 echte cm besneden.. Elkaar pijpen, eventueel porno kijken, jou neuken... Ik pijp graag een mooie, goed geschapen... Graag foto van je ook zodat ik weet wat ik in mijn mond krijg... Sta voor veel open maar wel grote discretie.  

Morgen en overmorgen ben ik in de buurt van Puurs-Sint-Amands...
14 dagen
Johan 55 jaar Antwerpen - Bornem
Rij nu naar Bornem…
Waar kan ik stoppen … Stars: 56j, 1,8m, 85kg en 17cm besneden. Tot zo….?  
15 dagen
Bolster 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Discrete date
Hoi, k'ben 38j m80 85kg sportief mannelijke bi top, gbbs, 17cm en discreet, uit omgeving Lochristi Op zoek naar iemand tot 35j uit de wijde omgeving die wederzijdse pijpdate wel ziet zitten!! Geen fakers en reageer met stats en regio, foto is uiteraard altijd welkom...  
16 dagen
Hugo 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
zoek bi -biker
Ik ben opzoek naar een bi-biker om samen tijdens de week eens een terrasritje te doen met de moto Naast het moto rijden zou ik het spannend vinden om ook samen te seksen.Ik hou van pijpen en laat me graag neuken. Ik ben een gehuwde man geen baard of snor..1.80/85kg 100% BOTTOM overal geschoren,kan thuis discreet ontvangen. Liefst een biker uit de regio.  
  1   2   3   4