Zoeken naar advertentie

Uw zoekactie voor advertentie leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke oudere dominante man kan vlot ontvangen
Ik zoek een dominante en oudere en geile man die vlot in de regio kan ontvangen. Je bent kordaat en neemt de touwtjes in handen, enkel aan jouw genot en fantasieën denken. Veel is mogelijk: pijpen op bevel, mijn kontje laten tuchtigen met zweepje, riem, lat, je hand, mijn kontje zonder genade goed doorneuken en volspuiten. Ik moet je beleven uitvoeren en je als een echt sletje dienen. Graag iemand voor regelmatige afspraken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit op auditie? Dit is een eerlijke advertentie. Zelf ben ik 56 182 80.  

welke oudere dominante man kan vlot ontvangen
20 dagen
Jef 32 jaar Antwerpen - Laakdal
32j onervaren voor vanacht
32/170/95/17 Ben hetero en heb relatie dus discreet zeker. Kan verplaatsen zonder problemen !! Ben opnieuw opzoek naar de juiste kandidaat om mij eventueel de seks ervaring te leren kennen met man! Heb geen ervaring . Heb al eens advertentie geplaatst gehad maar niet de juiste persoon gevonden of alle sinds nie iemand die mij overtuigd :) dus nog steeds onervaren sta open om alles te proberen ben niet roker en hoop jij ook niet ?. Overtuig me en je hebt me voor je eigen! 'misschien wel vast seks partners !! Tot snel stuur gerust foto reply altijd en penis fotos krijgen ook reactie ;) opzoek naar mooie paal met genoeg spuitende zaad om te zien spuiten  
peter 57 jaar Antwerpen - Brecht
Vaste Sexmaat (TOP ) gezocht
Hallo, deze 58jr slanke man 1.80mt en 70kg zoekt vaste Sexmaat TOP voor regelmatig samen te komen. De focus ligt voornamelijk dat ik passief blijf en geneukt wordt. Ik ben eerder onderdanig en wil graag de touwtjes uit handen geven. Geen gevrij enzo, eerder streng aangepakt worden (met vooraf besproken grenzen) Ik ga vlot uit de kleren, laat me graag betasten, wil je graag pijpen en vooral geneukt worden. Ik kan niet ontvangen, wel vlot verplaatsen. Eventueel is outdoor een optie. Regelmatig een vrije dag tijdens de week. Spreek ik je aan? Dan zie ik je uitgebreide mail wel in mijn mail verschijnen en kunnen we afspreken. Heeft U nog vragen? Stel ze me gerust. Hygiene gevraagd en geboden. Ik zal me altijd met een gespoelde kont en fris gedoucht aanbieden. Deze advertentie is niet voor onmiddelijk, maar wel voor snel samen af te spreken. Neuken (SAFE en met voldoende Glijmiddel )  

Vaste Sexmaat (TOP ) gezocht
Dirk 64 jaar Antwerpen - Mechelen
65 jarige BOTTOM zoekt intieme vriendschap met TOP-ingestelde man
Gehuwde man van 65j (1,76m en 76 kg) zoekt intieme vriendschap met een lieve TOP-ingestelde, integere heer. Ik ben eerder volgzaam, gewillig en zeker bottom ingesteld. Ik zoek vriendschap waarbij, naast seks, ook ruimte is voor een leuke babbel, af en toe samen iets doen zoals wandelen, terrasje, sauna... Jij bent liefst leeftijdsgenoot of ouder en zeker een mannelijk type. Bear-type geniet mijn voorkeur maar is geen must. Ik kan me regelmatig vrijmaken en af en toe ontvangen . Kernwoorden: discretie, respect oor elkaar, hygiëne, warme vriendschap waarin heerlijke vrijpartijen met alles op en aan thuishoren (voorspel waarin we elkaar opgeilen, innig en langdurig tongzoenen, knuffelen en strelen, je aftrekken en afzuigen, me uiteindelijk laten neuken. Wie herkent zich in deze advertentie?  

65 jarige BOTTOM zoekt intieme vriendschap met TOP-ingestelde man
24 dagen
william 57 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Getrouwde hetero zonder ervaring zou graag eens een man bevredigen met een handjob
Ik ben dus in relatie, geen bi-ervaring, verzorgd, normaal gebouwd en superdiscreet. Ik zou graag eens een man aftrekken, dat is een fantasie dat ik al lang heb; jij hoeft niet per se iets terug te doen. Ik zoek iemand liefst ook zonder of heel weinig ervaring met mannen, drempelvrees zoals ik, hygiënisch uiteraard en superdiscreet. Absolute voorkeur voor iemand in relatie zoals ik, geen homo of zwaarlijvig, niet-roker. Als je dit eens zou willen proberen, reageer met liefst meer dan één regeltje en we kunnen dan verder afspreken. 100% eerlijke advertentie.  
29 dagen
love 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zoek vaste sexpartner of relatie eventueel.
Hallo , Wie net als ik gay single geen baard of snor en vooral geen roker is op zoek naar tederheid en menselijke warmte op vaste basis ,Dad /son , eigen leeftijd, niet te dik wees welkom om iets moois een duurzaams samen op te bouwen (fwb/realtie) mogelijkheden genoeg om een match te maken , gehuwde en in relatie gelieve U te onthouden want daarmee kan je toch niks opbouwen.Spreekt dit je aan reageer massaal ... Ik kijk er alvast naar uit Grts en tot horens...(dit is een eerlijke advertentie)  
30 dagen
Pijper 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Geile duinenwandeling
Zoek een man met wat conditie,die avontuurlijk is aangelegd, om samen in de duinen van Bredene, bij naakstrand, een speciale wandeling te maken, ik weet er mooie en afgelegen plekjes, waar we kunnen tonen wat wij elkaar te bieden hebben, en samen ervan genieten, ben Bi-man,slank,mooi voorkomen,sportief, verzorgd, niet roker,1m70,64kg,licht gespierd, intiem glad geschoren,mooie 18cm.Ik val op mooie verzorgde slanke mannen 18 tot 50j,niet roker,intiem geschoren, avontuurlijk, om nu Zaterdag af te spreken, zin in eens iets anders en uitdagend , contacteer me, dan leg ik jou verder uit goe en wat. Enkel interessante reactie's worden beantwoord, dus met wat uitleg, wie je bent,, Een Hoi, en zin, = geen antwoord.. Dus t'is eens iets anders. Dus zoals je al leest in de advertentie, heb ik jou wel wat te bieden, nu aan Jou, tongen is een plus, net als intiem geschoren en groot lang of dik geschapen .Groetjes xx  
30 dagen
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
30 dagen
Biman 60 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Eerste bi ervaring
Opnieuw deze advertentie wegens geen match met de reacties. Goed lezen aub! Ik ben een 60er, 1m75, 72kg. Normaal geschapen en niet fel behaard. Ik zoek een man die ik eens mag bekijken, keuren en betasten. Bij voorkeur iemand met beetje zelfde stats als mezelf. Onervaren is een pluspunt maar moet niet. Bedoeling is om eerst via skype en mail mekaars verlangens en fantasie te delen en bij klik kan een date. Ik kan niet ontvangen. Graag regio Diksmuide. Eerlijke reactie aub met graag wat meer over jezelf. Foto mag uiteraard altijd.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen deze namiddag.
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag verwennen met happy end. Mag wederzijds. Ik ontvang graag discreet alle leeftijden zeker ouder maar GROOT geschapen in Blankenberge. ik ben 65/180/78. 18*5. Bij interesse stuur je volledige stats en foto van speelgoed. Geef juiste email adres door. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen deze namiddag.
  1   2   3