Zoeken naar alles doen

Uw zoekactie voor alles doen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Rijpere dame 53 jaar Antwerpen - Bonheiden
Slanke vriendin voor vriendschap
Slanke dame, in de vijftig zoekt een vriendin om leuke dingen mee te doen. Je bent seksueel heel actief, maar seksueel contact tussen ons is niet wat mijn doel is. Misschien komt dat op termijn als we dat beiden wensen. Maar daarvoor zet ik deze advertentie niet. Ik wil een intieme vriendin met wie ik geheimen kan delen, kan meenemen naar de sauna, samen gaan eten of shoppen. Ik heb een gelukkige relatie met een lieve partner van wie ik alle vrijheid krijg om te doen wat me gelukkig maakt. Er is geen intentie bij ons voor een trio of zo. Af en toe een etentje of weekendje weg met onze beide partners kan. Niets moet. Welke sociale lieve, slanke dame met wat tijd op overschot wil ook contact met een andere vrouw?  
Sweetsensual 36 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Wil jij m'n eerste ervaring zijn?
Als vrouw van koppel zoek ik een open minded dame die al wat ervaring heeft met andere vrouwen. Zonder dat hij hoeft mee te doen zoek ik een spontane dame die mij een eerste ervaring wilt geven. Dit kan van kussen, knuffelen, strelen tot meer zijn. Ben jij tussen 25 en 40. Niet al te mager, mooie volle kont / boezem en zie je zitten al onder lakens te kruipen bij klik stuur me dan snel. Info over mezelf stuur ik via mail door. Geen Skype of andere anonieme toestanden. Whatssap en eventueel een videogesprek na dat ik m'n keuze gemaakt heb.  

Wil jij m'n eerste ervaring zijn?
23 dagen
Xxx 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Jij?
Dag allemaal, Ben jij net als ik opzoek naar een vrouw waarbij het klikt, waarmee je leuke dingen kan doen op alle vlakken zonder dat iets moet of er verwachtingen zijn?Iemand die niet opzoek is naar liefde? Misschien zoek ik jou dan wel… Ik zoek een gezellig persoon, die wel wat te vertellen heeft, die openstaat voor leuke dingen zoals een terrasje, etentje, sauna,… en wat meer is altijd zeer mooi meegenomen 😉 Hopelijk voel jij je aangesproken. Tot snel? X