Zoeken naar anaal hem

Uw zoekactie voor anaal hem leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

pa en ma 55 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0495307708
koppel voor vriendschap en daete
Hallo wij zij een koppel uit de Vlaanderen. De vrouw is er 53 j en de man 55 zitten beide goed in ons vel. Zijn geen fotomodellen mar wel goed uitziend. Hier kan veel met wederzijds respect geen pijntoestanden en geen anaal. Zijn op zoek naar een lief en eerlijk koppel van rond onze leeftijd mag ook jonger zijn wel degelijk op zoek naar een koppel of vr geen man alleen. Reactie met een foto zeker antwoord Kunnen niet ontvangen wel verplaatsen . Hopelijk tot vlug.  
11 dagen
Koppels feesten 48 jaar Antwerpen - Willebroek
Koppels feesten samen
Dag lieve geile en vooral ruimdenkende koppels, zeer binnenkort organiseren we in een privé appartement een feestje voor koppels. Zijn jullie ge´nteresseerd om meer te weten of spelen jullie gewoon graag mee, laat jullie horen. Wij zijn koppels van 50+ waarbij de dames de titel MILF met verve dragen. Alles is bespreekbaar en het feestje wordt aangevuld met de juiste extra heren. Leeftijd, uiterlijk en maten ondergeschikt aan jullie drive. Bi actieve dames hebben een plus. Anaal is een leuke extra en de heren, ook de dames, van de koppels delen hun genot graag met de anderen. Feestje zal discreet georganiseerd worden tijdens een weekdag overdag, niet op woensdag. Tot gauw. We mikken tussen de 10 en 16 liefhebbers xxx  
25 dagen
eerste keer 64 jaar Vlaams-Brabant - Landen
eerste keer
Gelukkig gehuwd koppel mid 60 ; v (ziet er veel jonger uit)/168 /mooie b-cup/normale bmi ; m/179 , slank ,"goed voorzien" ; beiden intiem geschoren en hetero maar verloren hand is ok , voor ons de eerste keer ; zoeken een koppel vanaf 55j, max 50km ver ; geen extremen of anaal ; eerste kennismaking bij een lekker drankje en bij de speekwoordelijke "klik" zien we wel waar we eindigen. Reageren met foto van beiden ; bij interesse = foto van ons . GEEN mannen alleen. De dames beslissen of we elkaar ontmoeten. Fakers zich onthouden a.u.b.Geen antwoord = geen interesse.