Zoeken naar ass*

Uw zoekactie voor ass* leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ben 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
I m looking for active
I I'm looking for a guy who will lick my ass well and fuck me. If you are what I'm looking for, write to me.  

I m looking for active
Don 41 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Kinky fun
Ik ben een bi top van 40 heel ruimdenkend, sociaal, discreet en hygiënisch. Ik zoek onderdanige sletjes, liefst in lingerie kousjes en heels. Ik kan zelf niet ontvangen!!! Trefw. Bdsm toys spanky deepthroat assplay halsband en ketting buiten sexbios fisting gangbang enz... Reactie met woordje uitleg en foto aub  

Kinky fun
10 dagen
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
11 dagen
Bottomslet 43 jaar Antwerpen - Herentals
Assplay
Rij vanavond na 22u vanuit Antwerpen richting herentals wie kan er mij discreet ontvangen onderweg. Zoek iemand die mijn kont wil proberen op te rekken. Verder sta ik voor veel open hou van pijpen en rimmen en indien gewenst mag je mij ook neuken. Ben zelf bottom.  
11 dagen
Bi man 35 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Bi heeft nog eens zin in mannenseks.
Goedemorgen!! Ik ben een slanke, verzorgde en vooral zeer discrete dertiger die nog eens zin heeft in mannenseks! Ondanks dat ik in een heterorelatie zit, kick ik af en toe op mannenseks. Zijn hier nog zo'n mannen? Zoek een date voor vandaag rond de middag of in de vroege namiddag. Ontvangen is quasi onmogelijk, maar kan me makkelijk verplaatsen in de ruime regio: Eeklo, Aalter, Lievegem, Assenede, Maldegem, Beernem, ... Veel kan: als het maar safe is en discreet! Ook enig niveau gewenst. Ik lees mijn mails niet permanent, maar zal later vandaag antwoorden. Tot gauw! Geile groeten!  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij vandaag/ vanavond?
Ik top, assplayer 192 89 18x5. Welk slank vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij voor geile ongeremde seks. Sta voor veel open. Reageer met foto en stats anders geen reactie terug. Tot snel.  

 Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij vandaag/ vanavond?
Sloeber 56 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie wil me pijpen,rimmen en assplay
Ben verzorgde en gespierde man uit Kortrijk:1;84m en 87 kg met mooi en groot materiaal  

Wie wil me pijpen,rimmen en assplay
14 dagen
Hetesex 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi man
Zoekt vaste sexbuddy om lekker samen te spelen. Ik ben bi versa jij bottom en of versa alles kan niets moet. Trefwoorden pijpen neuken assplaying experimenteren bondage lingerie toys fisting al dit kan je bij mij doen en of bij jou. Hygiene en duscretie  
CHRIS 56 jaar Limburg - HASSELT
BOTTOMKONTJE OOK VOOR GROEPJE TOPS
altijd zeer glad en clean kontje en kutje, ontvang er alle lekkers is, ben ook te vinden voor asslplay, FF en dubbele fuck, ik deepthroat graag en goed. Ik wil wel een pikfoto zien van je als je een reactie stuurt  

BOTTOMKONTJE OOK VOOR GROEPJE TOPS
14 dagen
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gewillig mondje
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Asse. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
  1   2   3   4   5   6