Zoeken naar ba*

Uw zoekactie voor ba* leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Panty lovers 52 jaar Antwerpen - Brecht
Puur genot
Wij bikoppel bivr 44j m67 80 105dcup bi m 53j m98 87 17x5 man hier draagt graag kante strings en panty s zoeken leuk geil bi stel we nkn bare grtjes paul mc  

Puur genot
Ontdekkertjes 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Laatste vrij weekend, plezier met 4 gezocht, dame 100% bi
Maandag staat er een operatie op de planning, daarom zoeken we vanavond nog een leuke date met een al even leuk koppel waar de dame liefst ook 100% bi is. Hier m49 hetero maar schrikt niet van een verloren handje, v50 en 100% bi. Gelieve geen probleem te hebben met een volslanke dame die van aanpakken weet, zowel man als vrouw. Man heeft een baardje, dus zij die daar als de dood voor zijn, gelieve ook te onthouden (gaat echt niet afgeschoren worden voor 1 nachtje plezier). Voor de rest zijn we gemakkelijke mensen en hebben niet teveel eisen. Liefst een koppel tss 30 en max65, uit de regio is altijd handig, ook kunnen ontvangen is een plus. Reageren met duidelijke gezichtsfoto en meer dan voldoende info graag. De mails die niet beantwoorden aan onze oproep, gaan sowieso niet beantwoord worden. Groetjes en mss tot vanavond.  

Laatste vrij weekend, plezier met 4 gezocht, dame 100% bi
27 dagen
A+R 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vraag voor koppels.
Dit is de eerste keer dat we deze pagina zien. Wij weten niet hoe het werkt. Is er respect voor anderen? Na een lang huwelijk willen we iets toevoegen aan onze seks. We zijn een beetje bang maar willen de match met een ander koppel checken. In het begin misschien zonder van partner te wisselen, maar samen te kijken. We dachten er ook over om samen naar een erotische bioscoop te gaan. V 49 / 168cm / 68kg. M 51 /180 cm/ 96 kg. Wij wonen in Brugge. Wij spreken niet vloeiend Nederlands (we komen uit het buitenland). Eventuele suggesties of suggesties :)  
Jt Hr 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
Hallo, wij zijn gelegenheidskoppel die graag ontdekt, maar ook grenzen verlegd. Plezier en genot komen op de eerste plaats. Alles kan, niets moet, zolang het niet platvloers en met respect voor elkaar is. Voor de rest staan we voor veel open :-) We zijn beiden goed voorzien, verzorgd en gesteld op hygiëne, want dit is een absolute eis ... . H is 43, 1m82, J is 45, 1m65. Graag een koppel op vaste basis en samen zien hoe snel we gaan. Tenslotte willen we jullie ook leren kennen, bij een goeie klik gaat alles tenslotte veel vlotter en makkelijker ... Stuur gerust een antwoord, waarin jullie vertellen hoe jullie dit zien en graag een foto (op alle antwoorden met foto wordt gereageerd) Wij hebben geen voorkeuren op haar, gewicht en leeftijd dus jullie tekst en foto zal de doorslag geven ;-) Tot snel!!  

Met 2 is leuk, met 4 is nog leuker
28 dagen
puur genieten 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
open relatie met 4
Al enige tijd zijn wij op zoek naar dat ene koppel waarmee we een heel leuke vriendschapsband kunnen opbouwen waarin bij goede klik heel veel kan. Heel regelmatig samenkomen, gezellige uitstapjes, weekendjes weg, elkaar tussendoor opwinden maar even goed een heel goed gesprek met inhoud. Een goede losse babbel en contact vinden wij wel belangrijk. Voor platvloerse toestanden passen wij. Er kan maar hoeft niet steeds iets meer te gebeuren, elk op zn ritme en wat komt dat komt wel. Full pr en aparte dates zijn zeker iets wat wij wel graag willen bereiken op termijn. Zijn jullie een leuk spontaan koppeltje dat zich hierin kan vinden en houden jullie ook van humor, lekker eten, genegenheid, tederheid en spontaniteit dan ontvangen wij graag jullie berichtje. Wederzijds respect, vertrouwen en uiteraard hygiene is belangrijk. Wij zijn beide 40 ers, verzorgd, niet rokers, deftige job en onze intieme plekjes worden mooi onderhouden :)  
28 dagen
gezellig met 4 70 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
leuke avond
Wij zijn een ouder koppel dat graag zou kennismaken met een koppel voor een knabbel en een babbel om samen op een rustige manier gezellige avonden door te brengen waar plaats is voor zachte erotiek.Wie wil dat samen met ons ontdekken? Wij horen het graag.  
30 dagen
W&M 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een speld in een hooiberg gezocht voor 3/4
Dag lieve en hopelijk geile koppeltjes! Wat we zoeken is nochtans heel simpel maar blijkt toch moeilijk te zijn! Wij zoeken een koppeltje voor morgen rond de middag plezier mee te hebben! Lees! Want dit is blijkbaar voor velen al moeilijk enkel reageren als je dan effectief kunt niet overmorgen niet in het weekend niet in de avond!!! Ohja en mannen alleen doe nu aub eens geen moeite het word toch niks ook niet met een foto van een vriendin of weet ik veel! Nu dat gezegd zijnde😂 wij zijn een leuke open en sociaal koppel die openminded en supergeil is. Wij zoeken een koppel die ook openminded is en niet eerst uren erover wil babbelen maar echte doeners en genieten van ieder moment! Wij zelf zijn zij 39j 60 160 super geil kontje en bi, hij een sportieve 34j 180 85 en goed voorzien! Graag indien het jullie aanspreekt reageren met een foto voor vlotheid van afspreken. Oh en misschien niet onbelangrijk wij zouden afspreken regio Kortrijk.  
  1   2   3   4