Zoeken naar bar*

Uw zoekactie voor bar* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tops39en25 39 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
2 tops 25 en 39 zkn bot of pijper tssn 0u en 3u 420friendly
25 170 50 18 besneden en 39 180 82 14 onbesneden zoeken derde gast voor xdate deze nacht. Pijpdate onderling kan of u neuken als je bottem bent. Bare kan indien safe.samen eerst wat roken kan ook. Wij ontvangen gratis en discreet.  
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Opzoek naar seksmaat
Opzoek naar seksvriend om indien mogelijk wekelijks af te spreken in Middelkerke. Dit enkel voor de seks, natuurlijk met vriendschap maar zoek ABSOLUUT GEEN RELATIE. Regelmatig afspreken is wat ik wens. Ik ben single en Ik ben 100% bottom(niet verwijft type) en zoek dus graag een actieve top met veel zin in real seks. Ik hou van bare seks maar dit enkel bij een vast iemand. Personen zonder sekservaring zijn zeker ook welkom. Gsm nr. is enkel sms en WhatsApp is enkel tekst. Hou daar rekening mee. Zin in date? Schrijf mij dan maar aan. Ik kan ontvangen en ook verplaatsen is voor mij mogelijk in de omgeving van Middelkerke.  

Opzoek naar seksmaat
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date hou van bare . black en behaard ben geen faker afspreken bij jou of samen naar sauna cardate ook geil kan niet ontvangen mail me voor afspraak Kusjes Luc  
gisteren
Bart 60 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Dokter
Deze avond vertrek ik vanuit Berlare richting Aalst Als er iemand een grondige controle wenst kom ik langs voor een grondig nazicht Als patient nazicht van eikel, voorhuid, ballen & balzak Eveneens nazicht prostaat Er zal een spermastaal afgenomen worden Uw dokter  
gisteren
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
slet voor arab zaad
welke Arab, hoog libido en veel zaad, zoekt hoerige slet met strakke hete kont en gulzige mond om zijn driften te beleven en zijn dik zaad te spuiten? Ook mogelijks voor samen met zijn Arab vrienden  
Bart 35 jaar Limburg - Bilzen
Ik kom la´gs
Ik kom vanavond langs. Bij binnenkomst kleed ik me onmiddellijk volledig uit en dan doe ik wat jij van me vraagt. Sta voor zeer veel open. Geef scenario! Of andere leuke ideeën? Ik bi man, 1m78, 70kg besneden. Graag omgeving hoeselt, bilzen,..  
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen VANAVOND . Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto !  

shemale en partner ontvangen VANAVOND
jan 65 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
Versa fun
Hallo. Ben versa en wil neuken en geneukt worden. Mag bare. Kan alleen verplaatsen. Iemand? 182.86.13  

Versa fun
Verwenbare 67 jaar Antwerpen - Malle
Orale verwennerij
Ik zoek een orale verwenner die kan ontvangen regio Antwerpse kempen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10