Zoeken naar bar*

Uw zoekactie voor bar* leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Bart 48 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Hetero zoekt eerste date
Deftige hetero man zou graag kennis maken met een sissy, cd of travje om regelmatig eens af te spreken. Zoek vast contact, liefst iemand jonger als ikzelf en vrouwelijk type. Bedoeling is dat je je gedraagt als vrouw en dus ook kleed in een sexy outfitje. Indien klik, sta ik voor veel open, maar geen vulgaire toestanden. Voor mij wel eerste ervaringen met man. Hygiëne en discretie staan voorop.  
24 dagen
Erik 50 jaar Antwerpen - Aartselaar
Sauna gezelschap
Slanke verzorgde man wil graag naar de openbare sauna Saunatopia in Edegem, maar niet alleen en dus zoek ik gezelschap om overdag in de week dit eens te doen. Voorstel: vrijdag 19 april. Trefwoorden: intiem geschoren, goed geschapen, hygiene, gezonde BMI. Hou van: sauna en massage. Foto's uitwisselen kan voor mij na een eerste leuke email.  
Duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen vanavond. Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM MAX 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto !  

shemale en partner ontvangen VANAVOND
28 dagen
Christel 53 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Goed voorziene top gezocht voor
Ik rijd regelmatig met mijn busje rond en vind dit soms eenzaam om dit alleen te doen Ik zoek daarom een goed voorziene top die minstens 1x liever nog 2x per maand meerijd en zelf bepaald waar we stoppen om zich te voldoen aan zijn behoeften Wat ik wel verlang is dat ik bare genomen en verzadigd word zowel oraal als anaal Geen plas of kan seks en ik 200% bottom in lingerie valse borstjes kort jurkje nylons hakjes pruikje make up nagellak juwelen Het complete plaatje Niet voor een avond wel voor een hele avond en nacht Ik hou van doggy en onaangekondigd gedwongen genomen te worden Laat een berichtje wanneer je dit aanspreekt enkel als je dit voor meerdere keren wil doen Ik trek erop uit na de paasvakantie meestal van vrijdag op zaterdag  
  1   2