Zoeken naar bdsm

Uw zoekactie voor bdsm leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lede 0485920640
Kinky lelijk eendje (vrouw) gezocht voor lustgerichte bdsm
Intussen heb ik reeds enkele jaren ervaring en een bescheiden verzameling speeltjes. De bedoeling is om onze geilste fantasieën waar te maken. Ben ook heel benieuwd naar jouw ideeën! Hoewel we onze grenzen samen gaan opzoeken is het niet de bedoeling om daar over te gaan. Communication is key! Kinky Fun en vertrouwen staan steeds op de voorgrond. Begin ook liever iets te soft om de volgende keren in overleg steeds wat verder te gaan. Hou zowel van bondage en dominantie als speelse rollenspelletjes. Ben net iets liever dominant maar wissel ook graag. Pijn kan er bij horen maar hoeft niet en zeker niets extreem! Als slanke goed geschapen man zoek ik hier een VROUW met een normale BMI. Zowel heel slank als enkele kilootjes boven het gemiddelde zijn welkom. Iets voor jou? Dan hoor ik het graag! Maar wees gewaarschuwd… ik bijt haha  
19 dagen
onderdanig 62 jaar Antwerpen - Lier
onderdanig zoekt domina
hetero singel zoek een domina vrouw leeftijd niet belangrijk geen te zware bdsm 174 74 62 14x4 uit lier ik kan makkelijk discreet ontvangen weinig ervaring wil alles doen likjes marc.  
Yannik 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28m zoekt slaaf voor brown shower
Welke bdsm slaaf wil zich kandidaat stellen om zich aan deze atletische kerel (1m83 76kg) te onderwerpen als toilet slave. Ik verplaats.  

28m zoekt slaaf voor brown shower
19 dagen
De Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGEBRUIK
Ik zoek een ALL-IN slavin-slet-hoer (of > 1) voor extreem “TOTAALGEBRUIK”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn om grenzen te verleggen wél . We drinken iets en bespreken wat kan en niet. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes ( EXTREME PLASSEX, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, BDSM, SM, electro, ORALE/VAGINALE/ANALE SEX (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- kunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (GEEN mannen, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep. Reacties graag met foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL GRAAG hoge hakken en sensueel parf  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een meester of meesteres bdsm
Zoek een meester of meesteres die mij kan gebruiken voor bdsm en die kan ontvangen of een donjon heeft. Wat ik graag heb is .sondes in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis, Stretching van de ballen .  

Zoek een meester of meesteres bdsm
20 dagen
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGEBRUIK
Ik zoek een ALL-IN slavin-slet-hoer (of > 1) voor extreem “TOTAALGEBRUIK”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn om grenzen te verleggen wél . We drinken iets en bespreken wat kan en niet. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes ( EXTREME PLASSEX, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, BDSM, SM, electro, ORALE/VAGINALE/ANALE SEX (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- kunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (GEEN mannen, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep. Reacties graag met foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en sensueel parfum.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een meester of meesteres voor bdsm
Ik heb graag sonde in mijn penis, godes in mijn kont, cravache op mijn penis en ballen, cum controle, Electroschock op mijn ballen en penis, Stretching van de ballen vastgebonden worden met de benen wijt open. En die kan ontvangen of een donjon heeft  

Zoek een meester of meesteres voor bdsm
21 dagen
Peter 54 jaar Antwerpen - Essen
Daddy is op zoek naar jou (V)
Omdat ik hier in het verleden leuke contacten heb opgedaan ga ik het nog eens proberen. De laatste tijd ben ik vanwege omstandigheden wat minder actief geweest in de BDSM-scene maar het begint toch weer wat te kriebelen en wil daarom de draad oppakken en weer invulling geven aan mijn gevoelens als Dominante Daddy. Daarom zoek ik contact met een "little girl" (20+), eerst om mee te chatten of te mailen, en als het klikt, te ontmoeten. Een meisje om streng op te voeden, sturing te geven.....en om mee te spelen en te experimenteren....maar ook om te knuffelen en veiligheid te bieden. Ervaring is niet vereist. Bij mij mag ze zijn wie ze wilt zijn. Hoe we dat verder invullen overleggen we samen. Interesse om met mij mee op ontdekkingsreis te gaan?.....dan hoor ik het graag en we zien wel wat er van komt.  
21 dagen
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGEBRUIK
Ik zoek een all-in slavin-slet-hoer (of > 1) voor extreem “TOTAALGEBRUIK”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn om grenzen te verleggen wél . We drinken iets en bespreken wat kan en niet. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes ( EXTREME PLASSEX, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, BDSM, SM, electro, ORALE/VAGINALE/ANALE SEX (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- kunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (GEEN mannen, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep. Reacties graag met foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en sensueel parfum.  
21 dagen
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGEBRUIK
Ik zoek een all-in slavin-slet-hoer (of > 1) voor extreem “TOTAALGEBRUIK”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn om grenzen te verleggen wél . We drinken iets en bespreken wat kan en niet. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes ( EXTREME PLASSEX, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, BDSM, SM, electro, ORALE/VAGINALE/ANALE SEX (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- kunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (GEEN mannen, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep. Reacties graag met duidelijke foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en sensueel  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10