Zoeken naar bed*

Uw zoekactie voor bed* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Erick 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke Tantramassage
fijne Tantramassage Soms heb je behoefte aan complete ontspanning. Tijdens een massage komt je lichaam tot rust, maar heb je ook gedacht aan je seksuele energie? Een tantra massage is bedoeld om deze energie te bevrijden, voor een ultiem rustgevend verwenmoment. Ik laat je genieten je van een eigen twist op de Tantra massage tijdens een Body Intensief massage. Laat je even helemaal verwennen en kom tot rust onder mijn met warme olie glijdende handen. geef gerust een seintje , Erick ( gratis - verplaats B & NL  
16 dagen
Tuin&huis hulpje 23 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Huis&tuin hulp
Ik ben een jongeman van 23 jaar ik ben opzoek naar een koppel of dame waar ik in mijn vrije uren eens kan langskomen als tuin of huis hulp maar ook als sekstoy ik zal jou dienen en doen wat u verwacht tegen een mooie wederdienst in natura ? Spreek dit je aan stuur me een mailtje met wat info wat u wenst en ik antwoord 100% terug Mvg huis&tuin&bed hulpje  
16 dagen
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
16 dagen
Ikkenogis 48 jaar Antwerpen - Mol
Welke vrouw mag ik betasten strelen vingeren uitgebreid beffen en onderzoeken
Hey, welke eerlijk verzorgde vrouw wil er naakt op mijn bed komen liggen en genieten als ik jou betast, streel, vinger, uitgebreid klaar lik en misschien nog meer. Liefst op regelmatige basis. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  
16 dagen
Wout 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Gebonden vrouw voor secret time x
Ik kijk uit naar een leuke gebonden vrouw waarmee ik een discrete en passionele liefdesrelatie kan opbouwen. Ben jij opzoek naar fijne tijd buiten je vaste relatie en wil je dit delen met een verzorgde en goed uitziende man...dan kunnen we samen zoeken naar die wederzijdse klik. Hierbij een kort woordje over mezelf...niet roker/drinker, 1m80, 70kg, 39j, sportief, slank/gespierd, vrouwvriendelijk, rustig type naast het bed maar minder rustig tussen de lakens, ondernemend. Spreekt dit zoekertje je aan en heb je zin in een verkennend afspraakje, dan lees ik graag je berichtje. xxx...  
16 dagen
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
17 dagen
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gezocht:dame in gezelschap, princes in de keuken, slet in bed...
Eerlijk? Dame in gezelschap en princes in de keuken zijn momenteel niet belangrijk. Slet in bed ? Dat wel, maar ruime interpretatie is mogelijk: kan gaan van tijger in bed tot stille genieter...belangrijk is om even te onthaasten, een paar uur los van alles, genieten van elkaar, van de spanning van een nieuw iemand, nieuw persoon, nieuw lichaam, nieuwe spanning... je moet geen schrik hebben om te reageren, discretie verzekerd, je hoeft ook geen vrijgezel te zijn, gewoon verzorgde dame zijn met gezond libido en zelf discreet zijn is voldoende. Ben zelf gezonde potente belg, verzorgd,niet roker,naar het schijnt goed uitziend, groot, en hou ervan mijn partner te laten genieten. Zin om even te onthaasten en te genieten ? Laat gerust iets weten !  
17 dagen
Mike 41 jaar Antwerpen - Geel
Vaste friend with benefits voor passie en compliciteit
Dag dames, gebonden man van 42 uit de kempen, 1m83, 78kg, blauw ogen en donker haar is op zoek naar een vaste "friend with benefits" in de driehoek Gent-Antwerpen-hasselt voor regelmatig contact. Ik ben respectvol en zachtaardig, maar kan vrij dominant zijn in bed. Ik wil het echt bij 1 partner houden (mag gebonden zijn) metwie we in alle vertrouwen onze grenzen kunnen verkennen. Ik kijk uit naar uw reactie!  
17 dagen
PowerfulFantasy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Op zoek naar vrouw met fantasie voor roleplay irl,...
Hey jij daar, ben jij een dame met een rijkgevulde fantasie? Mis je spanning in je leven? Wel dan kunnen wij misschien wel helpen met deze fantasien te beleven! Ben een sportieve, nette man, kan ontvangen en heb een rijkgevulde fantasie. Het is de bedoeling dat als we afspreken, we ons steeds aan een vooraf afgesproken scenario houden, een mix van roleplay en seks. Een zalige combinatie als je het mij vraagt! Doe je mee? Stuur dan snel dan kunnen we evt een eerste scenario bespreken!  
17 dagen
Oliver 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek iemand om mij regelmatig onder te plassen
Hallo dames, ik ben 43j 1m70 slank, single en zoek iemand die mij graag regelmatig wil onderplassen. Het wordt steeds een grotere verlangen. Ik heb wel ervaring maar is al lang geleden. Dus jij plast op mij, gezicht, lichaam, pikken ballen. Liefst iemand die graag regelmatig wil afspreken en ook langere pis sessies kan en wil doen. Verplaatsing geen probleem, kan je ook komen afhalen. Bedoeling is deze ontmoeting op hotel ergens te hebben voor gemakkelijkheid, het gaat nat worden;) Graag hoor ik van jou om kennis te maken en misschien verder af te spreken (meer mogelijkheden ook indien gewenst;) Groetjes Oliver  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10