Zoeken naar beginnen

Uw zoekactie voor beginnen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
B en S 43 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Scenario
Voor zaterdagavond zoeken we het volgende. Wij zijn die avond uit eten in Lichtervelde en zoek daarna een tof koppel om te leren kennen. Wij hebben geen ervaring en zoeken gewoon een gezellig koppel om te leren kennen. Na een leuke babbel nodig je ons bij jullie thuis uit om nog iets te drinken. Daarna is het de bedoeling dat jullie elkaar beginnen te betasten en dat wij zo ook in de stemming komen om daarna elk met eigen partner, maar wel in dezelfde ruimte gaan genieten. Mensen met sauna en jacuzzi zou leuk zijn. Wie kan en heeft zin en doet een leuk voorstel. Ik als man regel dit, mijn vriendin weet er niet van en het is voor haar een verrassing..  
21 dagen
Tantrakoppel 58 jaar Antwerpen - Brecht
Swinger spelletjesavond op 14 september
Hallo lieve swing-genietertjes, Wie gaat er met ons mee naar een spelletjesavond/thuisfeestje op 14 september?Enkel bedoeld voor swingende koppels. Het aantal mannen en vrouwen is er dus gelijk. Als single dien je dus zelf voor een gelegenheidspartner te zorgen. Er is geen leeftijdsbeperking opgelegd, maar meestal is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers tussen 45 en 65 jaar. Het spelverloop bestaat uit spannend getinte opdrachten. Deze opdrachten beginnen zeer onschuldig, maar naarmate het spel vordert worden deze steeds spannender. Voor elke opdracht krijg je willekeurig de naam van de persoon waarmee je deze opdracht uitvoert. De naam die je krijgt toegewezen is wel niet de naam van jouw eigen partner. Op deze manier leer je alle deelnemers goed kennen. Het einde van de avond vul je zelf in.. Dit gaat door bij vrienden van ons en wij zijn er ook bij. Wie ge´nteresseerd is stuurt maar een berichtje, dan introduceren we jullie aan de organisatoren. Lieve groetjes alvast van ons  
30 dagen
Deftig koppel 44 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Deftig koppel zoekt leuk koppel voor eerste stapjes, geen full pr.
Zijn er koppels die geen interesse hebben in full pr maar wel in een vleugje erotiek met 4? Er kan veel bij goeie klik. Laat eens iets weten zodat de zomer eindelijk kan beginnen:-)