Zoeken naar behaard*

Uw zoekactie voor behaard* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Roommate gezocht
Hey ,leuk dat je mijn oproepje leest, langs deze weg zoek een een roommate ,liefst een slank travje om in te wonen en kosten te delen........ Graag zoek ik iemand net als ik die zeer hygienisch is en niet van rommelige toestanden houd.Jij bent bij voorkeur slank ,weinig tot niet behaard , geen baard of snor.Ben jij op zoek naar een leuk stekje om met mij te delen ,ik 171/79/14*3 laat dan iets weten , enkel en alleen bij intresse en graag met foto. Alvast bedank voor uw reactie .  

Roommate gezocht
10 dagen
Op zoek 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek stinkende lul om te pijpen
Ik zoek geurige pik om klaar te pijpen en vies kontje om proper te likken. Liefst 50+ en gezet of dik. Graag kleine pik en weinig of niet behaard. Ik doe dit geblinddoekt, dus anoniem. Kan enkel ontvangen. Stuur dominante mail met foto van je speelgoed om verder af te spreken.  
10 dagen
Balouke 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Dit is blijkbaar moeilijker dan gedacht maar ik zoek eigenlijk een vaste oudere sexmaat, ikzelf ben gehuwd dus liefst iemand die kan ontvangen en uit de regio is, ik ben een zwaardere man, behaard, baardje, en qua ervaring heb ik enkel nog maar een man gepijpt maar kan leren 😉,liefst ook een rustige man die er niks met inzit om mekaar te leren kennen via mail ook of whatsapp ,dus als je vragen hebt, of nieuwsgierig bent of geïnteresseerd, mag je me altijd mailen, mannen die enkel willen mailen of sms mag ook, groetjes  
10 dagen
Date nu 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zin nu
Ik ben voor nu beschikbaar en kan ontvangen, ik 31, 92kg 1m80 lichtjes behaard en lang haar, klein geschapen. Ik zoek iemand jonger of rond dezelfde leeftijd, er kan veel bij mij, kan ook voor langer als de klik er is. Reactie met foto en uiteraard discretie vereist.  
slanke man 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
senior gezocht
Ik ben een slanke licht behaarde en eerder kleiner geschapen man. Ik zoek een senior die overdag in de week vrij kan ontvangen (heel soms ook zat avond) voor een rustige sexdate. Ik ben geen veeldater en nieuwsgierig als ik ben, sta ik open voor geile suggesties, maar niets moet. Ik vraag en geef discretie. Als je interesse hebt, geef me wat info van jezelf en wat je voorstelt om te doen bij date. Alvast bedank.  

senior gezocht
10 dagen
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Volgend weekend
Deze gehuwde biman is volgende weekend alleen in Limburg en zoekt een date met een senior of senioren. Ik verplaats veel kan geil kinky en meer vraag gerust. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en real. Ben daar vanaf vrijdag late namiddag dus een hele avond kan dan al.  
10 dagen
Date woensdag 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Voor vandaag ochtend/middag
Ik ben voor straks beschikbaar en kan ontvangen, ik 31, 92kg 1m80 lichtjes behaard en lang haar, klein geschapen. Ik zoek iemand jonger of rond dezelfde leeftijd, er kan veel bij mij, kan ook voor langer als de klik er is. Reactie met foto en uiteraard discretie vereist.  
11 dagen
Hetero 29 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Opzoek naar pijpsletje
Hetero opzoek naar een bttm/pijpsletje max 35jaar voor regelmatig contact iemand die weet hoe een man te verwennen! Zoek iemand die proper en verzorgt is Ikzelf geen lelijke man licht behaard mijn stats zijn 178/75/16 reactie met foto jezelf dus geen dickpick aub discretie en hygiëne is super belangrijk voor mij! Zoek geen marginale types maar gewoon een normale liefst iets jongere man die graag iemand verwend. Lijkt dit iets voor jou laat gerust iets weten  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
11 dagen
Kris 40 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Pijpen morgenmiddag regio Diest
Wie wil zich morgenmiddag (woensdag) tussen 12u en 15u graag laten pijpen en mijn mondje volspuiten? Ik ga op mijn knieën, ik pijp en trek je, als je onbehaard bent lik ik ook je ballen en als je wil je kontje, je spuit in mijn mond en ik slik netjes alles door. Jij blijft verder passief, tongen kan eventueel wel.. Leeftijd en uiterlijk niet van belang. Hygiëne, discretie en SOA-vrij zijn vereist. Ik: 40 jaar, 1m68, 65kg, kort geschoren blond haar, blauwe ogen, geen BBS, weinig behaard, heel zaadgeil. Kan op regelmatige basis indien gewenst. Aub geen rokers of fakers, niet reageren als je morgen tussen 12u en 15u niet kan ontvangen en geen eindeloos gemail. Ik verplaats enkel in Diest of buurgemeenten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10