Zoeken naar beiden

Uw zoekactie voor beiden leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wij twee 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
vrouw voor trio gezocht
Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar vrouw voor trio.Wij zijn beiden zeer geil maar tegelijk ook klasse.Zij zou zeer graag eens geneukt worden door een vrouw en zelf een vrouw verwennen.Zij is een mooie vrouw met grote borsten en haar voorkeur gaat ook uit naar een vrouw met dezelfde vormen.Ik ben een grote slanke man en goed voorzien. foto's volgen bij interesse.  
gisteren
kinky koppel 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Check uit nieuwsgierigheid...
Een paar dagen geleden plaatsten wij een advertentie in deze rubriek. Resultaat: NUL reacties. We vragen ons nu af of andere koppels hier wel succes hebben??? Wel in deze rubriek natuurlijk 'koppel zoekt vrouw'Graag enkele reacties over jullie ervaringen. Het gaat over deze advertentie kinky koppel 51 jaar Antwerpen - Turnhout Leuke vriendin gezocht Wij, koppel 50 gers, zijn opnieuw op zoek naar een vast leuke vriendin om op regelmatige basis met ons af te spreken. Kunnen ontvangen in luxe kader (buitenzwembad, jacuzzi,...). Niet enkel puur voor de sex (al kan dat zeker ook) maar ook samen een leuke tijd doorbrengen. Liefst een beetje uit de buurt. Hij 180, 85 kg, groot geschapen en gestereliseerd. Zij 1.75 en mollig (zeker niet dik!) met grote mooie borsten. Beiden intiem geschoren. Graag reactie met foto (hoeft niet met aangezicht) en voldoende info. Probeer ook aan te tonen dat je geen (mannelijke) faker bent... Leuke vriendin gezocht  
kinky koppel 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke vriendin gezocht
Wij, koppel 50 gers, zijn opnieuw op zoek naar een vast leuke vriendin om op regelmatige basis met ons af te spreken. Kunnen ontvangen in luxe kader (buitenzwembad, jacuzzi,...). Niet enkel puur voor de sex (al kan dat zeker ook) maar ook samen een leuke tijd doorbrengen. Liefst een beetje uit de buurt. Hij 180, 85 kg, groot geschapen en gestereliseerd. Zij 1.75 en mollig (zeker niet dik!) met grote mooie borsten. Beiden intiem geschoren. Graag reactie met foto (hoeft niet met aangezicht) en voldoende info. Probeer ook aan te tonen dat je geen (mannelijke) faker bent...  

Leuke vriendin gezocht
Boccadillos 57 jaar Limburg - Tessenderlo
Onderdanige vrouw voor lustgerichte ontmoeting
Wij zijn al enige tijd fwb. Beiden 57, verzorgd, sociaal, respectvol, ruimdenkend en houden van nieuwe ervaringen. We zouden graag een bi- of bi-verkennende onderdanige lustgerichte dame ontvangen voor een kinky avond met drie. Je bent gedurende deze date beschikbaar voor ons als extra speeltje, voor ons beiden. Wij hebben de lead, maar jouw genot zal ook ruimschoots aan bod komen. Je houdt van sexy lingerie, kijken en bekeken worden, oraal geven en krijgen, speeltjes, handboeien, en meer van al dat leuks. Daten bij ons of we voorzien een hotelkamer op onze kosten. We kunnen ons vlot verplaatsen, dus locatie minder belangrijk. Een kennismaking vooraf op een neutrale plaats bij een drankje kan zeker. We stellen ons graag uitgebreid aan je voor na een eerste reactie  
Tom en Iris 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Huisvriendin gezocht
Hallo Wij zoeken een leuke vrouw uiterlijk en leeftijd van geen belang, wij zoeken een vrouw voor de man die op regelmatige basis kan afspreken voor vriendschap en iets meer kan altijd. Vrouw hier is niet bi maar zoekt wel een goede vriendin waar wij beiden een goed gevoel hebben.  

Huisvriendin gezocht
23 dagen
B&B 38 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Gay koppel zoekt vrouw voor eerste bi-ervaring
Wij zijn een gay koppel met beiden een bi-fantasie en zoeken een dame die ons wil helpen deze te laten uitkomen. Ik 38/185/84/16 en hij 38/194/86/19 zijn beiden clean en onervaren met een vrouw. We zoeken iemand tussen de 20-45 en die openstaat voor 2 mannen die ook elkaar verwennen terwijl ze jou verwennen ;)  
JustUs 35 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Wie komt meedoen?
Hey! Koppel van beiden 35j, normaal gebouwd, sociaal, vlot in de omgang en zoeken een extra speelvriendin voor M/V/V en V/V. Wij 2 verwennen jou, alsook de vrouwen elkaar terwijl de man toekijkt. Je bent sociaal en niet verlegen, en zorgt er samen met ons voor dat er geen ongemakkelijke stiltes of momenten zijn tijdens de date. Leeftijd en uiterlijk zijn minder van belang, vooral het aangenaam verloop en sociaal/vlot verloop primeren voor ons. Stel jezelf even voor met een leuke foto, en beschrijving van hoe jij de date graag wil zien verlopen, en je krijgt zeker antwoord! Wij kunnen regelmatig ontvangen bij ons thuis, kort bij Ninove.  

Wie komt meedoen?
30 dagen
everaert 47 jaar West-Vlaanderen - Torhout
gluurder
gelegenheidskoppel beiden 47 zoeken een vrouw die eens door man wilt verwend worden. vrouw kijkt enkel toe. foto's te verkrijgen via mail . indien vrouw bischierig is is er kans dat vrouw meedoet. liefst de woensdagvoormiddag kunnen vrijmaken. dame graag tussen de 30en 50 jaar. we vragen discretie en hygiëne.