Zoeken naar bel*

Uw zoekactie voor bel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Erotische tantra massage in Limburg en Antwerpen
Beleef, voel en geniet met volle teugen van een sensuele tantra massage. Je twijfelt of een tantra massage wel is wat je zoekt? Je voelt je onzeker? Geen probleem, ik bied je de mogelijkheid om tijdens een sensuele massage (waarbij je je slip mag aanhouden) eerst in alle veiligheid te ontdekken hoe het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte handen. Als al die verwennerij je doet verlangen naar meer, dan laat ik je graag het genot van een erotische tantra massage beleven. Al je gevoelige plekjes (inclusief je intiemste vrouwelijke plekje) verwen ik op een heerlijke wijze. Van kop tot teen zal je lichaam tintelen van hemels genot. Zelfs enkele dagen na de massage zul je nog met veel plezier terugdenken aan de vele, intense hoogtepunten. Nieuwsgierig, en benieuwd om dit ook te beleven? Stuur me een berichtje en je zal een nieuwe wereld ontdekken. Groeten Bart  
Nalleen 45 jaar Antwerpen - Geel
BBW, mature
Hoi dames, Via deze weg zoekt een gebonden knappe man van 46 jaar een aantrekkelijk en verzorgde BBW of Chubby dame met grote borsten boven de 50 jaar die door de week zin heeft om samen leuke erotische momenten met elkaar te beleven. Sereniteit en hygiëne zijn een sterk punt. Voldoe jij aan deze beschrijving en sta je open voor een nieuw contact? Schrijf me en we horen elkaar.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, date eventueel fantasieën
Ik had graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is zodat je er meer van geniet. Daarnaast is respect en hygiëne ook zeker iets wat ik belangrijk vind. Ben zelf een lieve man die positief in het leven staat, juist een toffe vrouw ontbreekt nog. Heb hiernaast ook nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen. Daar eens over sturen en bekijken wat er kan is zeker iets wat kan. Ze eens alledrie tegelijk zien uitkomen zou echt super zijn.  

Kennismaking, date eventueel fantasieën
Mr.G 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zoekt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man 34 zoekt volslanke vrouw
waasland 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
leuk vrouwtje.
ik ben een getrouwde sportieve man van 59 jaar die na veel jaren huwelijk terug wat spanning zoekt. ik ben zeer verzorgd. geen roker en geen beharing. ik zou graag een leuk vrouwtje leren kennen om regelmatig samen eens af te spreken in het waasland. ik ben zeker niet onknap maar als je een fotomodel zoekt is het beter dat je verder zoekt.hopelijk een berichtje en dan zien wij wel verder. ik stuur een foto bij belangstelling en dan zie je wel verder of je eens wilt af spreken. tot dan  

leuk vrouwtje.
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
YourMaster34 34 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Dominante man met stijl, op zoek naar dame die niet van de smaak vanilla houdt!
Ben jij een dame die niet houdt van de smaak vanilla op seksueel vlak? Wel dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ben een man met een dominant karakter van 34, net, hoger opgeleid,... Fantaseer jij over onderdanigheid, lichte vernedering en harde seks, wel schaam je daar zeker niet voor! Niet het type seks dat je, met je partner kan beleven, wel laat mij dan helpen met je fantasie! Discretie, hygiëne, respect zijn van groot belang! 1 malig of meerdere keren kan allemaal! Trigger ik je fantasie hiermee? Reageer dan snel x  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Welke verzorgde vrouw mag ik uitgebreid klaar likken
Welke verzorgde vrouw mag ik heel uitgebreid klaar beffen? Meer kan niets moet. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Welke verzorgde vrouw mag ik uitgebreid klaar likken
Gentlemen. 34 jaar Antwerpen - Mortsel
FWB gezocht!
Hoi! Ik zoek een leuke,toffe dame om een leuke tijd mee te kunnen beleven! Ik mis spanning,intimiteit,passie in mijn leven. Ik kijk niet per sé naar leeftijd,helemaal niet,het belangrijkste is dat we een leuke tijd mogen beleven ! Kan een grote man ( 195 cm ) met een goed uiterlijk en een goed lichaam uw interesse wekken? Dan hoor ik graag een berichtje van u!  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Welke avonturen wil jij beleven?
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het mss vooral passie dat je verlangd? Aangezien je dit nu aan het lezen bent vermoed ik van wel. Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss heeft je lichaam een tantra massage nodig of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant als onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Maar zullen we met gewone seks beginnen of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke man van 1m84, 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10