Zoeken naar bel*

Uw zoekactie voor bel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anas 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
MarokkaanseBottomChubby
Hey Iedereen. Ik ben Anas , een Marokkaanse bottom . Ik ben harig en wat chubby gebouwd , ben op zoek naar een leuke top die me geile momenten kan laten beleven . Groetjes  

MarokkaanseBottomChubby
Poirot 63 jaar Antwerpen - Merksem
Verwennerij
Welke verzorgde man heeft af en toe wat zin in verwennerij. Vind jij het leuk om af en toe gestreeld, gelikt, gepijpt, gerukt, gerimd, ... te worden dan wil ik je daar graag bij helpen want ik vind mijn plezier in het verwennen. Ik (179/70/onbehaard/geen baard of snor/niet-roker/bottom ingesteld) kan geregeld ontvangen. Hygiëne en discretie zijn van groot belang.  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Welke jongeman wil een fleshlight uitproberen?
Welke slanke (hetero/bi) man tot max 35 jaar wil eens een fleshlight uitproberen? Liefst kijk ik dan toe. Ik kan ontvangen in de buurt van Tienen - Linter. Jou pijpen kan ook, maar is geen must. Discretie is van belang.  
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Body pleasure
Wie wil vandaag nog een goede massage geven aan verzorgde top ? Intiem geschoren hygiënisch en discreet 1m82 87 15 5 54 kan verplaatsen niet ontvangen . Jouw leeftijd is van minder belang wel verzorgd intiem geschoren, hygiënisch en discreet . Je kan een volledige massage geven van top tot teen met olie etc … wat er tijdens of na de massage gebeurt geef ik over aan jou . Liefst omgeving agent of Eeklo of ergens daar tussen in geaard uit maakt eveneens niet uit bi , gay , trav , cd zolang je je handen en de rest maar het werk laat doen . Xxx  
bol kontje 48 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
kontje zoekt verwennerij
Wie verwent graag een kontje, waarbij veel kan doch niets moet? Ik ben een slanke bi en zoek iemand die discreet kan ontvangen, leeftijd van geen belang. Graag ook stats en woonplaats bij reactie.  

kontje zoekt verwennerij
Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
Ben een 64j hetero in relatie maar heb wel degelijk een bi-kantje weliswaar met weinig ervaring. Lang geleden wel eens 'n trekdate gehad. Zoek nu een ook oudere man om eens af te spreken en elkaar te verwennen. Elkaar eens lekker aftrekken lijkt me leuk maar bij een échte klik sta ik open voor regelmatig en wil ik elkaar afzuigen bespreekbaar maken. Eerlijkh en openheid zijn voor mij het belangrijkst. Ik reageer dan ook enkel op een duidelijk profiel met status en je ervaringen met man. Ook belangrijk: je bent onbesneden, je bent niet intiem geschoren en je hebt een dikke penis. Een oudere man die voldoet aan dit alles en eerlijk en begripvol is zal ik met respect beoordelen wat een leuke, warme en genietvolle softseksrelatie om regelm af te spreken zéker ten goede komt. Bij een échte klik wil ik graag gretig afzuigen en afgezogen worden. Eventueel klaarkomen in mondje, zaad op tongetje laten zien en uit mondje laten vloeien.  

Senior zoekt senior
Pieter 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Geile date waar alles mogelijk is
Wie heeft zin om vandaag een geile date te beleven? Elkaar lekker pijpen, meer kan ook bij de juiste klik. Ook een 'dokter' of 'verpleger' is welkom voor een medisch onderzoek. Wil me graag eens laten onderzoeken van kop tot teen. Regio Gent Deinze Oudenaarde Waregem  
Stef 30 jaar Limburg - Peer
Dit weekend
Welke nette verzorgde heer wil dit weekend heerlijk genieten? Ikzelf 30j, 1m80, 90kg 18x5 bi versa. Into : wederzijds rukken, wederzijds pijpen, neuken en of geneukt worden. Indien er een klik is kan er indien gewenst ook gekust worden. Jijzelf verzorgd voorkomen en respectvol. Leeftijd is van minder belang. Indien interesse gelieve te reageren met foto en korte beschrijving wat je van een date verwacht. Ikzelf verplaats, discretie geboden.  

Dit weekend
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor in het verlengde weekend iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
gisteren
Pijpende biman 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil pijpen
Zoek voor vanavond mannen die gepijpt willen worden. Ik verplaats enkel in het waasland en Antwerpen. Ben 43 182 98 belg. Reactie met pikfoto is +++  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10