Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Benjamin 44 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man op zoek naar date met lieve mollige dame.
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 44 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en eerder het alternatieve type. Ik hou enorm van orale seks (likken) en seks waar er ook ruimte is voor passie en intimiteit. Natuurlijk kan een stevige beurt ook wel leuk zijn. Ik zoek een spontane en lieve vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk, maar als ik moet kiezen, kies ik mollig of erg dik. Ik hou van contrast, dus ook de leeftijd mag ook afwijken. Zowel ouder als jonger! Ik Ik zoek vooral tijdens de werkuren en ben de hele maand mei wel een aantal dagen beschikbaar (of ik kan het regelen). Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Vrouw voor leuke date of dates
Wil eens een vrouw ontmoeten die haar af en toe alleen voelt en soms ook op zoek is naar iemand om samen mee te genieten. Dit op een goeie manier, alles met respect en hygiënisch. Vind het wel belangrijk dat er een bepaalde klik is en dat je weet van elkaar waar die van geniet. Ben zelf een lieve man die positief in het leven staat. Iemand leuk ontmoeten zoek ik zeker nog.  

Vrouw voor leuke date of dates
Ben 38 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Benjamin 45 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man op zoek naar date met lieve mollige dame.
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 44 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en eerder het alternatieve type. Ik hou enorm van orale seks (likken) en seks waar er ook ruimte is voor passie en intimiteit. Natuurlijk kan een stevige beurt ook wel leuk zijn. Ik zoek een spontane en lieve vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk, maar als ik moet kiezen, kies ik mollig of erg dik. Ik hou van contrast, dus ook de leeftijd mag ook afwijken. Zowel ouder als jonger! Ik Ik zoek vooral tijdens de werkuren en ben de hele maand april wel een aantal dagen beschikbaar (of ik kan het regelen). Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie.  
Mister 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Behaard
Met dit berichtje zoek ik een leuke vrouw wie het net zoals ik erg sexy vind om intiem goed behaard te zijn, into sexy lingerie is en uiteraard graag wil kennismaken… Ik ben er 47, 1m92, single en sportief gebouwd. Leeftijd is niet zo belangrijk maar een click des te meer ;-) Laat maar wat van je horen, ik ben mobiel dus afstanden vallen te overbruggen. Gr M  

Behaard
Marco 51 jaar Zeeland - Hulst
u lekker beffen naar orgasme
Hallo. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen de 40 en 80 jaar die overdag lekker wil genieten als ik u bef naar een orgasme. Pijpen niet u ding geen probleem. Heeft u zin in iets anders laat gerust weten. Gebonden enzovoort niet van belang want respect en discretie belangrijk naar mekaar toe.  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
Een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten van en met elkaar. Iemand die liefst ook voor veel openstaat. Elkaar plagen buiten nu het mooie weer begint. Openstaat voor wat gewaagde dingen te doen. Nieks extreem! Gewoon genieten. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. Liefst ook single. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
Dirk1990 33 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Ontdekking en grenzen verleggen
Ik ben een 33 jarige gebonden man met heel wat wensen en fantasietjes. Ik zoek een leuke dame die graag mee op ontdekking gaat. Wil jij graag fastasieën, fetisjes en nog veel meer ontdekken dan hoor ik het graag. Alles is mogelijk. Jouw leeftijd of uiterlijk zijn voor mij niet zo van belang. Jouw stiekeme of minder stiekeme verlangens daar draait het om.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo belangrijk; je zin voor het avontuur en dat vleugje geile fantasie wel. Als je je kan vrijmaken op weekdagen overdag is dat een groot pluspunt. Wie van jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een mailtje ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10