Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
paul 64 jaar Antwerpen - Turnhout
nog steeds op zoek
Langs deze weg ben ik op zoek naar een leuke man uit Turnhout of directe omgeving . Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets moois in alle discretie op te bouwen. Liefst ook iemand die vrijgezel is net als ik. Samen seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd speelt voor mij minder een rol. Zelf ben ik 64 j. en heel verzorgd. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in Turnhout en kan me altijd vrijmaken. Stel je uitgebreid voor met wat je wil en wat niet kan.Op een korte repliek of bij geen interesse zal ik niet antwoorden.  
aaron 44 jaar Antwerpen - Zoersel
bi ruk
Ben er nog niet uit of ik he, ho of bi ben. Ik zie in ieder geval nog graag plaatjes van blote (bekende) vrouwen. Iemand die met mij hierop wil rukken, zou leuk zijn om te vinden. Leeftijd of uiterlijk spelen voor mij geen rol (shemale of transgender welkom). Ik heb zeer beperkte ervaring met m. Wel wat, maar niet veel dus :-) Oh ja, ook belangrijk: ik kan niet ontvangen. Dus graag enkel contact indien je (outdoor) plaats kent waar daten kan. En mss als laatste, in een 'gay' bui noem ik je graag 'schat' of 'lieverd'. Weet niet waarom ik dat doe, maar ben dus ook zeker geen stoere macho hetero die enkel experimenteert loool.  

bi ruk
gisteren
the 52 jaar Limburg - Genk
pijpslet
Ik sportieve en atletische pijpslet ( bi) zoek voor heden in de namiddag een lekkere lul.Discretie en fun verzekerd.Belangrijk = Hygiene !.  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje!
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit wil ik regelmatig organiseren!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje!
Peet 50 jaar Antwerpen - Deurne
Wie heeft er een frisse paal voor mij...
Waar mag ik stoppen rond Antwerpen, ik zuig je lekker leeg... 50/178/84 18*5 Hygiëne belangrijk.  

Wie heeft er een frisse paal voor mij...
gisteren
Nick 37 jaar Antwerpen - Kapellen
Bi-schierig en zin!
Ik krijg het niet uit mn hoofd om eens een man te pijpen of me te laten pijpen. Zit in huwelijk, maar wil toch al langer eens iets anders. Zelf ontvangen is moeilijk aangezien mn vrouw van thuis uit werkt. Leeftijd maakt me niet uit. Liefst niet te groot geschapen 😌. Zelf heel hygiënisch en discretie is belangrijk. Vanaf 13 uheb ik tijd tot 15u heb ik tijd vandaag. Liever geen gay maar iemand die wat dezelfste gedachten heeft en dit wil proberen.  
gisteren
bart 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Ik bied Hand- of Blowjob enkel voor hetero
Je ligt op je buik, ik begin met je ballen te masseren tussen je benen en ga dan zo verder...tot happy end. Ik ben verzorgde sportieve man, diskreet, woon in Oostende. Diskretie belangrijk. enkel voor hetero s, die passiev bijven. In Homos niet geïnteresseerd.  
gisteren
Slet 36 jaar Antwerpen - Ravels
Slet zoekt zaad
Wie wil zich nu laten pijpen omgeving Ravels? Je stuurt me je adres, je zet de deur op een kier, en je wacht me op in een donkere kamer. Ik kom binnen, doe je broek naar beneden en begin je heel diep af te zuigen tot je in mijn mond spuit. Daarna vertrek ik terug. Leeftijd en uiterlijk geen belang, enkel een lekkere proper gewassen lul.  
gisteren
Biman 64 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Softdate
Wie kan er ontvangen voor deze namiddag vanaf 13u30 voor een gezellig geile date. Liefst oudere man , discreet en de nodige hygiëne . Wederzijds respect en discretie is belangrijk. Ben graag samen naakt, elkaar verwennen.  
Pat 50 jaar Antwerpen - Merksem
Pijpdate..
Heb jij een mooie paal die leeg mag ? 50/177/82 18*5 Laat maar weten. Hygiëne belangrijk  

Pijpdate..
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10