Zoeken naar beleven

Uw zoekactie voor beleven leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hete top 46 jaar Antwerpen - Mechelen
Geile man
Zoek man tussen 20 en 55j om hete sexy mee te beleven deze namiddag, afspreken is op kamer op mijn rekening,ik hou van tongzoenen, strelen, likken, mekaar pijpen en mekaars kontje strelen en likken en als top lekker neuken,wie zin om af te spreken, hopelijk tot straks  

Geile man
13 dagen
massage 58 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Bi massage
Bi kerel, geeft verzorgde massage aan mannen of koppels die overdag (soms ook in de avond ) kunnen ontvangen in een geografische cirkel rond Moerbeke. heerlijke olie en handen beschikbaar die u een fijn uur zullen doen beleven. niets voor niets dus bescheiden verplaatsingkost om fake afspraken te voorkomen. meer informatie te bekomen na een normaal antwoord/vraag op deze advertentie !  
14 dagen
Bischierig 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Bischierig zoekt lik-, kus- en pijpdate
Ik zou graag eens met een man een mooie tijd beleven. Tepelspel, de ballen en eikel likken en kussen, en voor het eerst pijpen. Ik kan niet ontvangen. Ik ben 63 180 86 14 besneden, intiem niet geschoren. Is voor bijvoorbeeld dinsdag of donderdag.  
14 dagen
Dr. LOVE 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zoek vaste sexvriend
Wie gay single , geen roker , baard of snor zoekt iemand om op vaste basis regelmatige samen te kunnen komen in het delen van intimiteit , ook een babbel , een glaasje een etentje kan dergelijke vriendschap alleen maar mooier maken ... Interesse stuur massaal reactie , Dad /Son eigen leeftijd (58 j) van harte welkom indien geen faker en het stopt na éénmalig contact , gehuwde en bi's geen interesse sorry... Ik kijk er alvast naar uit om samen veel genot en plezier te beleven. Tot horens of ziens? Grts grts  
15 dagen
Mr. Edging 36 jaar Antwerpen - Beerse
Edging specialist in opleiding...wie stelt zich kandidaat voor extra ervaring?
Hallo iedereen,zoals de titel al aangeeft ben ik opzoek naar mannen die het zien zitten om zich volledig over te geven om mijn weg naar een excellente edging masseur waar te maken! Ik geniet enorm om een man maximaal te plezieren maar wel gecontroleerd zodat we constant tegen de klimax zitten maar het zo lang mogelijk uitstellen om dan uiteindelijk een heerlijk orgasme te ervaren! Ben dus concreet opzoek naar potente slanke mannen,leeftijd onbelangrijk,die discreet kunnen ontvangen! Denk jij een geschikte kandidaat te zijn laat dan zeker een seintje, mail me met een woordje uitleg over jezelf en ook zeker van welke regio je bent! Trefwoorden:gecontroleerd,zonder géne,met veel respect een zalig moment beleven. Groetjes Mr. Edging  
15 dagen
Mar 46 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Voor nu
Hey goeie nacht zijn er hier nog gasten wakker die behoefte hebben om wat fun te beleven  
16 dagen
Rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte bioscoop
Ik ga deze middag om 13u30 in Antwerpen stad naar de cinema, echte bioscoop dus. Ik zou graag eens volgende scenario beleven : we zitten naast elkaar, op een wat afgezonderde plek, tijdens de film openen we onze broek en betasten we elkaar, en rukken. Wie durft dat? Ik zoek verzorgde, jongere man(nen). Een geile man links én rechts van mij zou nog geiler zijn. Wie??  
17 dagen
Sexfun! 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekende
Is hier iemand te vinden die ik mag ontvangen ,voor 21 uur, om wat sexplezier te beleven , ben versa, leeftijd ondergeschikt aan een lekkere stijve paal!  
17 dagen
Cd kimberly 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Sexvriend , zusje of dominant gezocht
Hallo ik ben cd Kimberly, een wulpse geile meid die altijd sexy dameslingerie draagt. Ik heb al enkele afspraakjes gehad maar kwam tot de conclusie dat ik niet vlug of niet stijf kwam bij een vreemde man. Ik zou daarom een vaste sexvriend leren kennen om heel regelmatig mee af te spreken en samen leuke tijden te beleven. Natuurlijk iemand die het niet erg vind dat ik niet vlug stijf kom. Mijn clitje zit ook heel veel opgesloten in een kleine peniskooi zoals het een echte sissy betaamd maar kan steeds uitgedaan worden.Als ik klaarkom spuit ik wel veel zaad. Na enkele afspraakjes ben ik ook zeker neukbaar zonder condoom. Zeer veel kan en mag, ook sm en bondage waarbij ik overgeleverd word aan jou fantasien en alles zal moeten ondergaan wat jij wenst kan. Ik kan ontvangen tijdens de week. Wie zoekt ook een vaste leuke sexvriend? Regio ieper diksmuide hygiëne respect en discretie gegarandeerd. Zusjes,meesters of xl geschapen zeker ook welkom.  
17 dagen
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Slanke jongen zoekt gespierde man
Ik zit met de fantasie om eens een soft date te beleven met een heel gespierde man. Zelf ben ik groot en slank, maar helemaal niet gespierd. Ik ben 29 jaar en heb nog niet veel ervaring met mannen. Vooral op zoek naar soft, maar wat we precies doen kan onderling nog afgesproken worden. Bij voorkeur zoek ik iemand die kan ontvangen in mijn regio of in/rond Leuven. Ik kijk uit naar reacties met wat uitleg over jezelf en een foto. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7