Zoeken naar beleven

Uw zoekactie voor beleven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Steve 51 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Plezier met 3
Ik verlang naar passie en opwinding. Ik zoek naar een koppel om samen met mij een spannend avontuur te beleven. Ik ben een normaal gebouwde man van 52 jaar, met bruin haar, blauwe ogen, 80 kg en 175 cm lang. Ik ben benieuwd naar hoe jullie eruit zien. Leeftijd is minder belangrijk voor mij, maar discretie is des te meer belangrijk. Wil jij samen met mij de spanning opzoeken en genieten van het avontuur? xxx S..  
Tom 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar geil koppel
Ik ben op zoek naar een tof koppel of vrouw om een leuke avond te beleven. Ik ben te vinden voor verschillende scenario’s en pas me graag aan aan jullie wensen, ook bi scenario's kunnen. Ik zelf ben 28 jaar, 186cm, 83kg en kan gemakkelijk ontvangen. Laat maar weten als de goesting er is, en misschien tot snel!  

Op zoek naar geil koppel
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30-jarige man, samen genot beleven...
30 jaar, 187, 89, 19x5, Gent. Welk koppel wilt samen plezier maken? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Tot binnenkort!  
Jacuzi date 26 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Jonge man opzoek naar leuk koppel om samen te genieten
Zoals de titel al zegt ben ik opzoek naar een leuk koppel dat samen let mij een gezellige tijd wil beleven. Van elkaar genieten is het belangrijkste  
Ikke 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Glory hole fun
Hey daar, verzorgde bischierige kerel uit Gent hier. Volgende week gaat m'n gloryhole terug open en graag had ik een koppel ontvangen om Samen wat geile fun te beleven, de hole kan in twee richtingen werken en veel is mogelijk. Vrouwtjes die bvb willen zien hoe hun man zwicht onder mijn zuigende mondje zeker welkom... Vanaf volgende week dus regio Gent. Graag hygiënisch en discreet aub  
Peter 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke jonge vrouw herkent zich hierin
Je bent een jonge vrouw ergens tussen de 20 en 30 jaar. Je bent niet tevreden over je sex leven. Vanwege te jonge minnaars. Of jonge man. Die alleen maar aan hun eigen genot denken. Of die na tien minuten klaar komen. Welke jonge vrouw wilt dan eens het genot mee maken van een oudere ervaren Man. Die er is voor haar genot. Die haar heel lang voorspel geeft. Dat ze tijdens voorspel paar orgasmes beleeft. En dan trillenend van Opwindend verlangt naar langdurige passionele sex. Welke jonge meid wilt dat beleven met een 53j man. 190 lang. Sportief uiterlijk. Ziet er jaren jonger uit. Reageer dan. En ik maak je wensen waar. Ik zorg ervoor je helemaal Voldaan weer weg gaat. Dat je sex beleeft met een man die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. Bestaat deze meid. Ja dat denk ik. Durft ze reageren. Ik betwijfel het. Maar ik geef de zoektocht niet op. De afstand maakt niet uit. Ik verplaats me wel. Ik hoop die ene serieuze meid te treffen tussen alle fakers in hier  
myster 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
vrijdagavond 17/05
verzorgde jongeman is op zoek naar vrouw om volgende week vrijdagavond een gezellige avond mee te beleven in Gent, leeftijd niet zo van belang, bij interesse: stuur wat meer info over jezelf en een foto  
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 plezier met mv stel
30 jaar, 187, 89, 19x5, Gent. Welk koppel wilt samen plezier beleven? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk. Tot binnenkort!  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10