Zoeken naar bent

Uw zoekactie voor bent leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 56 jaar Luik - LUIK
Zoek grootgeschapen jongeman voor saunabezoek
Je bent jong (max 30), grootgeschapen, dan mag je mij vergezellen naar een sauna in Luik. Liefst ben je onderdanig en gewillig. Foto penis (liefst in erectie) is vereist als bewijs. Een jongeman met een vrouwelijk kantje zou leuk zijn.  
discrete dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
kan je als oudere dominate geile man in de buurt ontvangen?
Goed lezen en niet reageren als je niet aan mijn criteria voldoet aub. Ik ben 57 182 82 en een onderdanige dienaar. Ik zoek een oudere dominante en nog potente geile man die overdag probleemloos kan ontvangen, als het klikt graag op regelmatige basis en met gegarandeerde discretie. Jij bent autoritair en enkel op jouw genot gericht, dus geen venten in dameslingerie die ook aan mij willen prutsen en impotent zijn. Jij geeft korte bevelen die ik moet opvolgen en met duidelijke afspraken is veel mogelijk. Kernwoorden zijn: mij op bevel ontkleden, tuchtiging van mijn billen ontvangen, je verplicht pijpen, als je zin hebt mijn kontje laten neuken en je zaad ontvangen waar jij dat wenst. Wie spreekt snel af voor een auditie?  

kan je als oudere dominate geile man in de buurt ontvangen?
Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Eenmalige top of …….
hoi hoi welke discrete bi boy van de omgeving Kempen wil mij is lekker neuken wil mij is goed laten door palen zijn er hier kerels die mijn kontje is lekker af willen naaien ??? mooi wat ik zoek is geen alles dater wie weet voor vaker contact dat ik mijn kontgaatje aan je aanbied een mannelijke Hetero die mij is wil gebruiken zou ook zalig zijn als je stevig voorzien bent wil ik je wel is voelen ik ben zelf 32 jaar van Hoogstraten liefst iemand uit de omgeving discreet reageren met een foto van je lul en let op je leeftijd iemand jonger dan mezelf mag ook evt ik hoor het graag  

Eenmalige top of …….
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Wie wil dit piemeltje komen pijpen
Wie wil er straks dit klein dun besneden piemeltje komen pijpen? Ik reageer enkel op reacties met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Wie wil dit piemeltje komen pijpen
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Nog steeds opzoek naar jonge slanke gast om af te trekken
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgde jonge slanke gast die ik eens mag aftrekken. Klein piemeltje zeer welkom! Ik ben 48 verzorgd. Ik kan ontvangen. Ik reageer enkel op reacties met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek jonge gast.
Zoek jonge gast, twintiger, die discreet bij mij langs komt voor soft date. Ben 1m70,73,normaal geschapen. Graag reageren met volledige stats en van waar je bent. Enkel voor niet rokers. Reactie met foto krijgt voorrang.              
Peter 53 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Top zoekt bottom die discreet ontvangt
Welke bottom ontvangt me discreet voor neukdate , mag in donkere kamer blinddoek anoniem als je dat wenst, één voorwaarde: u bent slank. Ik neuk met condoom 15/4cm No Fake.  

Top zoekt bottom die discreet ontvangt
J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 20 à 25 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren.  
Bert 60 jaar Antwerpen - Balen 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een vent die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin een strak mannenkontje te prikken, neem dan gerust contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen. Als je nu iemand zoekt om te zuigen? Laat het mij weten!  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
duo for trio 41 jaar Limburg - Sint-Truiden
iemand zin om mee naar de hoeren te gaan in st-truiden?
hoi, ik wil naar hoeren gaan op chaussee in brustem. wie gaat mee voor trio? ik betaal. reageer met foto en overtuig me dat je bi bent. trio mmv  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10