Zoeken naar beschikbaar

Uw zoekactie voor beschikbaar leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Johan 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zkt een hete date
onge man zoekt een seksuele date met een vrouw in zuid-west Vlaanderen (leeftijd is bespreekbaar). Heb je geen zin in een relatie, maar wil je wel eens goed van bil gaan? Dan is dit het moment! Stuur me snel een berichtje? Ik ben hetero man 27 jaar, 1m75 vanuit regio Kortrijk. Foto's en meer informatie worden via de berichten uitgewisseld. Er is veel bespreekbaar met me, behalve overdreven fetishes. Stuur me gerust een berichtje met een vraag en misschien vloeit er nog een hete avond/ nacht uit! Waar wacht je nog op? Let's have a hot time together! Een foto bij het eerste bericht is een pluspunt! Enkel beschikbaar in het weekend!  
29 dagen
Johan 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jonge man zoekt sexy avontuur
Jonge man zoekt een seksuele date met een vrouw in zuid-west Vlaanderen (leeftijd is bespreekbaar). Heb je geen zin in een relatie, maar wil je wel eens goed van bil gaan? Dan is dit het moment! Stuur me snel een berichtje? Ik ben hetero man 28 jaar, 1m75 vanuit regio Kortrijk. Foto's en meer informatie worden via de berichten uitgewisseld. Er is veel bespreekbaar met me, behalve overdreven fetishes. Stuur me gerust een berichtje met een vraag en misschien vloeit er nog een hete avond/ nacht uit! Waar wacht je nog op? Let's have a hot time together! Een foto bij het eerste bericht is een pluspunt! Enkel beschikbaar in het weekend!  
29yo 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vrouw
Hallo, ik ben een verzorgde jongeman van 29 jaar oud, 1m69, blauwe kijkers, verzorgd slank (beetje gespierd) lichaam en intieme delen volledig kaal geschoren. Ik had graag iets van mijn bucketlist willen schrappen. Ik droom al heel lang om met een oudere dame (30+ tot 60+) iets mee te doen. Voor mij is het belangrijk dat we samen kunnen genieten van een gfe. Ik hou enorm van beffen en mij laten pijpen en daarna de stomende sex. Ik hoop hier dan ook iemand te vinden die ook eens een jonge gast zoals mij wil verwennen. Indien interesse laat mij het snel even weten samen met een recente foto. Ik kan mij overal verplaatsen en ik ben vandaag al beschikbaar voor af te spreken maar ook in de nabije toekomst. Grts xxx  

Vrouw
Benjamin 46 jaar Limburg - Bilzen
Groot geschapen man zoekt leuke date met lieve dame
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 46 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en meer het alternatieve type. Ik ben van nature onderdanig met een voorliefde voor passievolle seks met de nodige intimiteit, maar ik ben ook niet vies van een vluggertje. Ik zoek een spontane vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk - mollig en/of senior heeft zelfs een lichte voorkeur - maar een leuke persoonlijkheid en de nodige hygiëne is wel een must. Ik zoek vooral tijdens de werkuren en ben de hele maand april wel een aantal dagen beschikbaar (of ik kan het regelen). Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie.  

Groot geschapen man zoekt leuke date met lieve dame
30 dagen
butler 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Butler beschikbaar om U te dienen en te verwennen
Man, 1m78, 80kg, beschikbaar als (naakte) butler om U te dienen en te verwennen.  
  1   2   3   4   5