Zoeken naar beta*

Uw zoekactie voor beta* leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die graag een seksie afspraakje wil maken, heb jij geile fantasietjes, wil je graag betaald worden, geen probleem, Leeftijd of afkomst niet belangrijk, als je maar geil kan genieten ;-) ik ben een slanke, respectvolle, charmante en discrete man die zich aan de afspraken houd. Vriendelijke groeten,  
Johan 41 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Blowjob op regelmatige basis
Knappe verzorgde man is op zoek naareen geile dame. Je bent verzorgd en ziet het zitten om me iedere 2 weken een lekkere blowjob te geven. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je mij een beetje uitleg en gewone foto.(Mag onherkenbaar) Ik betaal een hoge vergoeding en het is de bedoeling 2x per maand af te spreken.  

Blowjob op regelmatige basis
SugarDaddy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
studente of ex-studente gezocht voor discrete bijverdienste, paydates
Deze sportieve blanke dertiger zoekt een Vlaamse studente of ex-studente (leeftijd max 28 jaar) voor leuke discrete dates. De beloning (pay) hangt af van wat jij zelf graag doet. We spreken af op hotel te Gent of op je kot (jij kiest) of elders. Bij date op hotel betaal ik de kamer uiteraard. Mogelijkheden: gewoon korte ontmoeting en jij geeft me aangekleed een handjob voor 50 tot 150 EUR. Of een vluggertje waarbij jij enkel je onderkantje uitdoet of sliploos een rokje of kleedje hebt (met condoom) voor 150 tot 250 EUR op z'n hondjes. Of een volledige girlfriend experience waarbij we seks hebben alsof we een echt koppeltje zijn 250 tot 350 EUR. Waarom telkens verschil in pay? Wel, de eerste date geef ik 50 EUR extra + bij date op je kot geef ik telkens 50 EUR extra. Heb je vriendin dan mag die meedoen en betaal ik jullie beide. groetjes B. PS de roodharige studente genaamd K. van vorig jaar (contact verloren) mag zeker reageren om opnieuw te daten!  

studente of ex-studente gezocht voor discrete bijverdienste, paydates
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Betaald afspraakje.
Ben jij doorgaans een nette dame van tussen de pak hem beet 30-60 jaar? Slank en verzorgd, niet alle dagen bezig bezig met daten of prostitutie? Vind je het spannend om zo nu en dan, of éénmalig, eens een betaald afspraakje te maken? Dan zoek ik jou! Ben zelf 40, 1.78, normaal/sportief gebouwd, goed voorzien en discreet. Hopelijk tot horens...  

Betaald afspraakje.
Love2watch 30 jaar Limburg - HASSELT
Borsten en billeman zoekt :)
Dag dame, zoek ik jou? Hou jij ervan om uw vorsten en billen uitgebreid te showen aan een jongeman? Durf jij het aan om dit op een spannende plaats te doen of liever op hotel? Beide kan :) ik betaal 220 euro als je mij laat genieten van uw vrouwelijke vormen. Spreken we vandaag nog af?  
sofietje 43 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Lief milfje zoekt hulp bij bijverdienste
Dag knapperds, je leest het goed... een lief milfje zoekt een leuke partner in crime. Ik ben op zoek naar een toffe, leuke man die me geregeld kan helpen bij het organiseren van een dagje vol fun. Een kleine gangbang, privé dates, in jouw bijzijn. Jij verrast me met de geregelde afspraken, geniet ervan om te kijken en nadien betaal ik je terug in natura :-) We spreken een of twee dagen per maand af en gaan voor n volle dag lust... Wie helpt dit, knappe en slanke milfje van net 40 aan n heerlijke libidobevredende bijverdienste? Foto kan via Whatsapp, Kus!  
Vince 37 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Welke vrouw heeft ook zin in seks onder de zon
Ik ben op zoek naar een leuke vrouw die graag word bekeken en betast om dan op haar knieën te zitten op de bank en dan kom ik achter je staan... Heb je interesse in een spannende ontmoeting op een rustige plaats in de natuur regio Eeklo of omgeving reageer dan met een beetje informatie over jezelf en een foto. Date is voor dit weekend met het mooie weer. Geef je 150e voor een leuke ontmoeting. Ik ben 37j 180cm en goed voorzien met 19cm.  

Welke vrouw heeft ook zin in seks onder de zon
FWB 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Afspraakje
Niet-gebonden man wenst een jonge vrouw (max 35) te ontmoeten voor heerlijke betaalde seks. Als wij het allebei een fijne ervaring vinden - wat ik mag hopen - dan zou ik graag hebben dat we elkaar regelmatig gaan verwennen. Reactie graag met foto.  
Robbert 38 jaar Antwerpen - Herselt
Wie zet zen vrouwtje/vriendin/sletje op haar knietjes voor me klaar?
Scenario als volgt; ik bel aan, jij doet open, ik betaal jou. Je leid me naar de kamer waar jou sletje op haar knieën (al dan niet geblinddoekt en of vastgebonden) op me wacht. Vanaf hier laat je ons alleen of je kijkt toe vanuit een hoek. Ik speel met haar, neuk haar, spuit men zaad op of in haar en vertrek weer. Fakers gelieve zich te onthouden! Graag antwoorden met foto. Ikzelf 38j niet onknap. Grts robbert  
Piet 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge geile vrouw (koppel) gezocht voor soft, geen intiem
Ietwat oudere man zoekt een jonge geile vrouw voor een softdate onder de vorm van een rollenspel. Het rollenspel kan/zal bestaan uit laten bekijken, betasten, bespelen, keuren, masturberen, opdrachtjes, spanking, gehoorzamen,... Alles met wederzijds respect en binnen de grenzen van de gemaakte afspraken, een pluspunt is (lichte) onderdanigheid. Mag ook een koppel waarvan de vrouw aangeboden wordt of die beiden kunnen bekeken en gebruikt worden. Kennismaking tijdens een eerste korte date kan, kan eenmalig maar ook regelmatig. Zin om kennis te maken en/of de uitdaging aan te gaan? Stuur een berichtje met je gegevens en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9