Zoeken naar bij alles

Uw zoekactie voor bij alles leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ami 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
nymphomane zoekt oudere mannen minimum 60j en ouder
Beste, Hoe ongeloofwaardig dit ook klinkt dit is een heel serieus verzoek. Ik ben vrouw in relatie die met medeweten man enkel oudere mannen zoekt uit de regio brugge van minimum 60j. Onze fantasie is ouder dan die leeftijdsgrens! Hoe geiler hoe beter. Enkel en alleen voor sex doeleinden. Neuken zonder gevoelens. Meerdere malen mogelijk. Ik bezoek de mannen telkens alleen. Vriend doet niet mee. Zelf ben ik 44, knap en extreem geil. Ik kick nu eenmaal op oudere geilaards. Gelieve mail met foto’s te sturen naar e-mail met telefoonnummer. Aan de regels houden: ouder dan 60j, geilaard, regio Bugge! Anders geen interesse. Ik contacteer je via whatsapp bij interesse. Dank je.  

nymphomane zoekt oudere mannen minimum 60j en ouder
12 dagen
nadia 50 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
zaterdagavond
hey daar , mijn ventje is zaterdag op date , dus ben ik op zoek naar een leuke man voor een fijne date met oestemming van mijn partner , wie neemt me mee naar een club of een ander fijn initiatief laat het maar weten , ik stuur een foto bij reactie , ben benieuwd  
27 dagen
Sexy 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date
Hallo ik ben een 37jarige blonde vrouw met een natuurlijke ddcup een figuur die een maatje meer heeft maar niet dik .die een jonge verzorgende vrijgezele gespierde man zoekt tussen de 34 en 40j.voor volgende week dinsdag of woensdag avond .iemand die heel de avond tijd heeft en graag uiteten gaat met daarna een geil moment. Je moet gespierd zijn vooral brede schouders (niet slank gespierd) en groot boven de 1m82. zijn .je houd van beffen en een beetje een harde aanpak bij mij . Als je niet aan deze voorwaarden voldoet heeft het geen zin om mij te mailen . Stijl is belangrijk. Geen trainingspakken bv. Weet me te veroveren met u charmes.