Zoeken naar bij mij langs

Uw zoekactie voor bij mij langs leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Aurélie 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wilt me dry needlen en masseren
(Pas op, ik zoek iemand die echt bekwaam is in dry needling en weet wat hij doet om mijn schouders te ontspannen. Gelieve niet te reageren als je daar niet aan voldoet.) Is hier een kinesist (of dergelijke) die bekwaam is in dry needling? Wil je deze fantasie met me waarmaken? Ik kom langs, je geeft me een dry needling behandeling aan mijn trapezius (een echte, zoals ik bij de kine zou krijgen), dan masseer je mijn hele lichaam. Als er een fysieke klik is, mag je me ook vanbinnen masseren door me eerst langzaam en diep te neuken (met condoom), dan ga je sneller tot je spuit in het condoom. Ik ben slank en sportief. Stuur een reactie met je leeftijd, maten, opleiding, evt. (onherkenbare) foto en woonplaats/plaats praktijk.  
Unknown 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Friend with a lot of benefits
Ik ben een 40jarige, ietwat volslanke vrouw die op zoek is naar een leuke man om op regelmatige basis plezier mee te beleven. Iemand die graag de touwtjes in handen neemt, bij voorkeur hoogopgeleid en groter dan mezelf (1.77m). Ik heb lang bruin haar, hou van plezier maken en lachen. Er is iets teveel werk en te weinig plezier de laatste tijd, dus wie helpt me de balans in evenwicht brengen? Discretie is belangrijk.  
Inge 46 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Zomervriendje met kans op verlenging ?
Wie wordt het zomervriendje (met kans op verlenging) van deze aantrekkelijke, lieve, leuke, spontane, iewat avontuurlijke 46-jarige single vrouw ? Ik ben 1m77 groot, iets voller zonder dik te zijn, zandloperfiguur. Niet roker, heel wat interesses. EQ en IQ meer dan voldoende aanwezig – en ik hoop bij jou ook. Heb je een kantje af ? Net iets anders ? Dan heb je alvast een streepje voor 😊. Vertel je me iets meer over jezelf ? Een foto mag altijd !  
19 dagen
Monica 51 jaar Vlaams-Brabant - Oud-Heverlee
Een dame die u voor even alles laat vergeten.
Deze jonge dame(52) getrouwd met een sprankelende persoonlijkheid zoekt een man tussen 50 en 60 jaar van hoger niveau. Ik ben een speelse “girl-next-door” vlot, nieuwsgierig en ondeugend. Kan intens genieten. Ben aantrekkelijke, intelligent en spontaan. Een sociale jongedame met een leuke dosis humor. Hoop hier een man te ontmoeten waar ik me goed bij voel. Waarmee ik het ene moment een serieus gesprek kan voeren om kort nadien lekker gek te doen. Alles discreet. Deze temperamentvolle high-class girl kijkt ernaar uit om samen de realiteit te ontvluchten; van relaxed en romantish tijdens een intiem etentje tot passioneel en ondeugend achter gesloten deuren: op hotel of tijdens een heerlijk wellness moment. Een foto is natuurlijk een pluspunt. Ik kijk uit naar jullie reacties. Monica