Zoeken naar bij uw thuis

Uw zoekactie voor bij uw thuis leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leuke bi-vrouw 51 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Leuke bi-vrouw zoekt leuke vriendschap +
Leuke bivrouw in relatie 1m68 78kg van 51j wil graag gevonden worden door een leuke single bi-vrouw voor zeer mooie langdurige vriendschap op te bouwen en mijn bi-kant te herontdekken. Dit alles op zeer aangenaam tempo en manier. Ik ben serieus hoop jij ook en kan wel bestie gebruiken waar ik alles mee kan delen. Ik hoop met deze advertentie de juiste te leren kennen. Discretie en respect ligt bij mij zeer hoog in het vaandel.groetjes Leuke bi-vrouw.  
Leuke bi-vrouw 51 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Leuke bi-vrouw zoekt hartsvriendin
Leuke ni single bivrouw 1m68 78kg van 51j wil graag gevonden worden door een leuke single bi-vrouw voor zeer mooie langdurige vriendschap op te bouwen en mijn bi-kant te herontdekken. Dit alles op zeer aangenaam tempo en manier. Ik ben serieus hoop jij ook en kan wel bestie gebruiken waar ik alles mee kan delen. Ik hoop met deze advertentie de juiste te leren kennen. Discretie en respect ligt bij mij zeer hoog in het vaandel.groetjes Leuke bi-vrouw.  
22 dagen
Bi-vrouwtje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
op zoek naar een bi-dame voor leuke momenten samen te beleven
Hey, ben jij een vrouw die zoals ik ook vrouw-vrouw fantasietjes heeft dan ben jij misschien de dame waar ik opzoek naar ben. Ik ben een vrouw van 50 jaar, maatje 42, cup 95D opzoek naar een dame waar ik mijn bi gevoelens eens tot uiting kan laten komen en wanneer het klik een goede vriendin kan worden om samen ook eens wat uitstapjes, winkelen of andere leuke dingen te doen. Bij interesse graag reactie met herkenbare foto en gsm nummer waarna we via what's app video kunnen bellen om fakers te mijden daarna stuur ik een foto van mezelf. Mijn man is hiervan of de hoogte en laat me hier volledig vrij in, Dames met een mooie boezem hebben de voorkeur en graag in de omgeving van Gent of Brugge, zit ook geregeld aan de kust omgeving Middelkerke