Zoeken naar biman

Uw zoekactie voor biman leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?    

Wie verwent mijn kontje?
Jan 51 jaar Antwerpen - Herselt
Misschien geile date dit weekend?
Ik kom graag langs bij iemand die de touwtjes in handen neemt. Ik ben een zachte, softe iets wat onderdanige biman. Wil jij mij beveeltjes geven? Ik hou ervan de andere oraal lekker te verwennen, naakt moeten zijn. Wie interesse heeft laat het maar weten.  

Misschien geile date dit weekend?
Biman 55 jaar Antwerpen - Rumst
Biman
Jij kijkt naar een privé filmpje van mijn vrouw terwijl inmeten je pik speel . Bij U , outdoor of cardate .  
Slanke biman NU 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
slanke biman zkt date nu.
Verzorgde biman , zoekt voor nu , 01.50 nog een lekkere man. Samen genieten , en ook meer...  

slanke biman zkt date nu.
gisteren
Pijpende biman 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil pijpen
Zoek voor vanavond mannen die gepijpt willen worden. Ik verplaats enkel in het waasland en Antwerpen. Ben 43 182 98 belg. Reactie met pikfoto is +++  
biman zoekt 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
eerste bi ervaring
hey! geile bottom bi hier die graag eens een eerste ervaring wil hebben met een andere man, zou graag eens willen pijpen en geneukt worden, jong en oud, alles mag, met 1,2,3,... mag zeker ook:) ikzelf ben blond belg 27j 193 15x5 mollig, als je vragen hebt of geile voorstellen, stuur ze dan maar door !  

eerste bi ervaring
gisteren
Biman 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Gewoon even een leuke avond en nacht wensen
Ik wens iedereen gewoon een leuke en zalige nacht toe. En zeker aan die met een dunne penis en schaamhaar. En voor straks slaap zacht en droomzacht.  
gisteren
Ikke 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sexfun
Ben verzorgde niet onknappe biman 180 88 15cm en kaalkopje , zou graag andere man rukken en pijpen , wederzijds en 69 kan ook ! Ik ontvang discreet in Zeebrugge en kan zelf ook verplaatsen . Wie wil dat ook doen 😋🥳 Foto bij Replay en tot straks  
ik jl 48 jaar Vlaams-Brabant - Herne
zin in warm zaad
iemand zin om mijn gespoeld kontje en/of mondje vol te spuiten ,vanaf nu kan ik ontvangen in buurt van Edingen tot +- 15u. mag ook meerdere gasten zijn of zusje of koppel met biman. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en vooral NIET dik geschapen. graag reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). liefst geen piercings. geile gr.  

zin in warm zaad
gisteren
Biman 46 jaar Limburg - Borgloon
Enkel nu
Wie kan er nu ontvangen. Ik zoek een propere respectvolle man voor wat plezier. Geen fake.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10