Zoeken naar bo*

Uw zoekactie voor bo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Minnaar 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Klassedame (30+) voor duurzame erotische verhouding
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle dame (30+). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  

Klassedame (30+) voor duurzame erotische verhouding
Francesco 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ciao Bella
Hello! I'm an Italian guy, I live alone in a nice apartment, I'm 37 years old, recently settled in Belgium, and I would like to meet a charming woman who gets excited quickly when she is looked at and caressed. I like to kiss passionately, tenderly and deeply, I like to lose myself in foreplay, to lick your pussy until I make you tremble with your whole body while I massage your breasts, while I run my hands over your velvety body. I love to hold you after we orgasm, sit and chat and start over .If you are interested, I look forward to hearing from you. I'm nice and I'm sure you'll have a wonderful time next to me. To bacio !  

Ciao Bella
Klontje 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Gezonde dame
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie...  

Gezonde dame
gisteren
Dirk 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Verwennen
Op zoek naar een geile meid die haar borsten wil laten masseren en haar poesje laat likken. Ik geniet ervan jou te horen kreunen van genot als ik je klitje stimuleer. Iemand zin?  
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Ondeugend soulmaatje gezocht
Deze eenvoudige, slanke, verzorgde heteroman van 55 van Oost-Limburg zoekt een dame om een mooie vriendschap en FWB mee op te bouwen. Geregeld afspreken om leuke “brave” dingen samen te doen (zwemmen, etentje, wandeling, dagje weg…..), maar ook om van en met elkaar te genieten zonder gedoe. Ben je slank of beetje mollig, hou je van/sta je open voor enkel wij 2, naaktstrand, parenclub, naaktwellness, speeltjes, open lucht, sexy lingerie, normale sex (geen extremen), erocinema en andere (ont)spannende erotische dingen ….. stuur dan gerust een berichtje. Leeftijd is niet belangrijk, maar wel dat je verzorgd, spontaan, vlot in omgang en discreet bent en samen met mij een mooie (ont)spannende vriendschap wil opbouwen met ruimte voor spannende en erotische avonturen. Ik heb geen baard, geen snor, geen tattoos, geen piercings. Ben heel eenvoudig en verzorgd. Draag wel een bril en ben roker. Is jouw interesse gewekt ? Dan wordt Jouw berichtje “warm” onthaald !  

Ondeugend soulmaatje gezocht
gisteren
Dikke kus! 37 jaar Antwerpen - Schilde
Ik hou van spanning en avontuur. U ook?
Dag lieve vrouw. Zoekt u een avontuur in alle discretie en respect? Dit met uw wensen centraal? Ik ben een welopgevoede jongeheer met niveau,zeker niet platvloers. Ik heb een mooie lichaamsbouw en een goed uiterlijk. Ook ben ik groot! Ik ben zeker niet gebonden aan leeftijd of regio…Iedereen is vrij mij te contacteren ! Thanks! ;-)  
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Boeiende fwb en meer
Hallo wil me via deze site es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuke vrouw kennen en ontmoeten voor een boeiende fwb en meer,ook al is het in zijn eigen stekje toch valt er zoveel te beleven samen,sta voor heel veel open niets moet alles mag,es terrasjes,weekendje weg,sauna,schoppen,clubs,en nog zoveel meer,en vooral ook het intiem zijn.ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,ook zeker te vinden voor erotische massages,ben single dus alles kan bij me thuis en ook vrijmaken en verplaatsen geen probleem,alles is onder het motto hemels genieten van elkaar en alles samen te beleven,is er een vrouw die dit alles wilt beleven mag gerust iets nalaten.ik sta erg op eerlijkheid en discreet zijn.vriendelijke groeten dirk xxx  

Boeiende fwb en meer
Jan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi. Klassevolle en verzorgde man van 30j.1.85cm zoekt spontane dame(18-40j.)dames met mooie vormen of ietsje voller weten mij zeker te boeien.Mijn interesses liggen zeer ruim en ik kan over veel meepraten. Ik zoek dus ook een dame met de nodige inhoud. Wat heb ik te bieden.? Ik ben sportief, verzorgd, luistend oor, tikkeltje humor en ik hou van de kleine dingen. Bij de juiste klik mekaar leren kennen en zien hoe ver we geraken zonder enige verplichtingen. Op een amusante en ontspannen manier.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Gistel
69 69 69 69 69 69
Leuke meid of vrouw uit de buurt gezocht voor regelmatig seksueel contact oraal en normaal. Ik zoek en geef boyfriend and girlfriend contact. Je moet gewoon veel zin hebben in seks meer niet. Geen erop en eraf. Meerdere keer klaarkomen kan en moet. Ik man 170 79kg 17x4,5 30ger look redelijk knappe. Wie wilt er met mij lekkere seksdates hebben?  
Mitch 60 jaar West-Vlaanderen - Menen 0476689132
weekendpik
Daar is het weekend weer, wie nog zoekt en of wil kennismaken met een stevige pik, 17- 18 cm, diameter 5 cm, neem gerust contact, hij staat klaar, ook voor een trio, groepsseks, altijd paraat, genieten is de boodschap, en als het poesje smacht om eens goed gebeft te worden, graag hoorXX  

weekendpik
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10