Zoeken naar bor*

Uw zoekactie voor bor* leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Geile gastheer 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geen woorden maar daden?
Geile gastheer (hetero, 1m80, slank, geen borsthaar, tattoo, xl in de boxershort) nodigt graag een tof, gewoon, ruimdenkend (cuckold)koppel uit waarvan de man graag toekijkt hoe zijn vrouw haar schaamteloos laat bekijken/betasten/vingeren/likken en haar ongeremd en gewillig laat verwennen/neuken.  
28 dagen
Max 54 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Kleine borstjes
hoi, niets te doen vanavond? zin in plezier met drie? vrouwtje lekker verwennen met vier handen, twee tongen en twee pikken? Ben vijftiger, maar voel me niet zou oud... verzorgd, eerlijk, discreet, erg hygiënisch. Kan niet ontvangen. hetro. Kan gemakkelijk verplaatsen en breng alvast bubbels mee.xxx  
Genieten 35 jaar Antwerpen - Berchem
Samen genieten
Hallo daar. Ik zoek een leuk lief jong koppeltje voor trio ervaring. De vrouw staat centraal en wordt samen verwend. Alles met respect voor elkaar. Gewoon samen genieten van elkaars lusten. Geen extreme of onveilige zaken. Afspreken kan in de dag, ‘s avonds en in het weekend. Graag uit de korte buurt: Wommelgem, lier, borsbeek, Boechout, deurne, mortsel.. spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. Stel je wel even voor een foto zou leuk zijn.  

Samen genieten
29 dagen
Jonas 27 jaar Limburg - Bilzen
Snapchat of mail
Als grote booblover zoek ik iemand die anoniem een foto wilt sturen van haar borsten. Mag hier via mail. Via Snapchat wat geil sturen mag ook! Snap: jonast6996 Volledig anoniem en gewoon voor de fun! Koppels ook welkom!  
29 dagen
Respectvol genot 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Donderdagmorgen welke ondeugende dame komt langs
Welke slanke dame komt morgenvoormiddag (donderdag 4/4) even langs om haar borstjes te tonen? Liefst een B-cup maar een A-tje is ook wel fijn. Jij belt aan, ik doe open… we nemen plaats in de zetel en terwijl jij je blouse en BH uit doet schenk ik een glas bubbels in. We maken kennis en praten een beetje terwijl ik jouw borstjes kan bewonderen… bij klik liefkozen en wie weet… niks moet en grenzen worden gerespecteerd. Wie weet is dit het begin van een ondeugende vriendschap met opties. Een koppel waarvan zij leuke borstjes heeft mag natuurlijk ook reageren.  
29 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Grote cup gezocht
Ik ben dus een enorme liefhebber van grote zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
  1   2   3   4   5