Zoeken naar bottom

Uw zoekactie voor bottom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke topper zin in een vluggertje met bottom slet?
Lekkere geile toppers met sappige harde paal; geil en veel warm zaad? kom het er dan NU direct uitspuiten.... Ik ben sportief, bottom, glad geschoren gewillig geil sletje met ook lekker kontje, heerlijke billen en paal; graag hygiene en discretie en eerst een paar pics van uw lekkers. Laat me ook uw wensen weten, ik ben gewillige slet, maar graag hygiene en geen pijntoestanden. ik kan jullie NU direct thuis ontvangen te Ertvelde. Wacht niet telang, jullie sletje is verlekkerd op (veel) zaad.  

welke topper zin in een vluggertje met bottom slet?
Bot4top 22 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Jonge bottom zoekt top
Hey Op zoek naar leuke fun met top vandaag of andere keer. Ikzelf ben 22j 175cm 65kg en kan enkel verplaatsen. Hou van kussen tongen pijpen neuken etc, open voor veel. Graag reactie met je stats en een foto.  

Jonge bottom zoekt top
Ronde kont bttm 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke domi top?
Welke top neemt graag de leiding over een onderdanige bottom? Zéér openminded... Hou je van een bottom met ronde vormen die je mag/kan aanpakken? Stuur me een berichtje.  

Welke domi top?
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check, geen pics. Geile groeten  
Zoek wielrenner 49 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem sas bvb ..bij interesse stuur mailtje met stats een foto en dan spreken we verder af ...50 167 66 bottom ....zaterdag sauna  

Zoek wielrenner om te zuigen
Gehuwde bottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen.  
Fun gezocht met 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke domi top?
Welke top neemt graag de leiding over een onderdanige bottom? Zéér openminded... Hou je van een bottom met ronde vormen die je mag/kan aanpakken? Stuur me een berichtje.  

Welke domi top?
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Top zoekt bottom
Hey ik ben op zoek naar iemand die geneukt wilt worden. Ik zelf kan niet ontvangen en verplaats me enkel in Aalst, ik ben 26, 1m85, slank en ik heb een heerlijke lul van 19cm aan puur warme sperma. Als je kan ontvangen, laat me weten, dan kom ik u voeden!! ;) Stuur een lekkere foto van jouw lul.  
Night 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Trav of bot
Hallo 55 m65 74kg 17x4, is er een trav.of bottom die eens zin heeft in deze, (zie foto) , wel slank zijn ongeveer 1m75, 75 kg,glad geschoren liefst, kan wel niet ontvangen, mail met foto mvg  

Trav of bot
bibot 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Voor nu tot 14h30 ik ontvang
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10