Zoeken naar boys

Uw zoekactie voor boys leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

alexander 45 jaar Antwerpen - Mol
Daddy voor gewillige boy
Ik ben een 45 jarige man uit Mol centrum. M88 95 kg 17x5... Ben een top die ook graag lullen verwent: rukken, pijpen, deepthroat,edgen, melken,zaad... Ook met kontjes speel ik graag: rimmen langdurig diep en intensief,didofuck stretchen, neuken (optioneel en safe), assplay (enkel gespoelde kontjes). Ik vind het fijn om jou te verwennen en het liefste anoniem. Ik ontvang enkel jonge en slanke boys... Mocht je passief willen zijn en gewoon genieten, dan kan dat dus. Stuur stats, pics en een beetje uitleg van wat je zou willen. Niet ouder, enkel slank.  

Daddy voor gewillige boy
ARAB.Samir 36 jaar Brussel (gewest) - Koekelberg
Arab voor fun met -30 jaar boys
Arab 36 jaar groot zeb voor cute boys snap: red.zone2022  

Arab voor fun met -30 jaar boys
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke blackboy in regio Aalst Ninove Denderleeuw mag ik goed pijpen
Welke blackboy in regio Aalst Ninove Denderleeuw mag ik goed pijpen. Je mag klaarkomen in men mond. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor blackboys aub  
Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zoek Lycra mannen voor fun
Vorige week kwam er eenkerel langs ion geile lycra outfit. Echte goden die lycra boys. Hij wou klaar gepijpt worden. Deze namiddag komt hij terug langs. Hij zou graag voor wat fun andere kerels erbij hebben in lycra. Ikzelf 57, 1m75, 90 en draag zwart strak lycra loopbroekje. Wie komt er ook nog langs in lycra outfit?  

Zoek Lycra mannen voor fun