Zoeken naar buik*

Uw zoekactie voor buik* leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beerke 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Big bear sexbuddy
Ik zoek een zware bear liefst +120 kg en graag klein max gemiddeld geschapen. Iemand die zich graag geregeld lang laat leegzuigen. Ik pijp heel graag en lang. Ik zoek een vaste vriend die mij geregeld wil ontvangen om zijn wensen te vervullen. Mannen met baard en 60+ hebben een streepje voor 😉 Bij de juiste klik en geregelde afspraken kan veel meer. Ik sta voor veel open bij de juiste klik. Als u kan ontvangen laat mij uw fantasieën en wensen weten eventueel met foto van buik en lul en mss spreken we af. Ik reageer op iedere reactie, geen fake!  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Graag zou ik een geile ouder persoon ontmoeten vanaf 60j. Ik val dus NIET op jonger ook niet op tatoes enof piercing,zelf draag ik het ook niet. Uw uiterlijk niet belangrijk dus volslank buik beharing of niet is prima. Ik sta voor veel open en ben licht onderdanig ingesteld, pijpen of wil je dat ik rim is prima. Graag iemand met een dikke pik of dikke eikel. Ben 1m73, 85kg. Gbbs. Men pik normaal formaat en spuit goed zie foto. Bij voorkeur een vast contact. Ik reageer op duidelijke mail met meer dan 1 zinnetje en foto van je pik zou leuk zijn. Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
gisteren
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem zoekt man
Hoi ik ben een slanke bi man bottem 1m78 63kg geen baard snor intiem oksels buik borst kontje tepels gesch ik zoek eens een voorstel ruim denkende man die me morgen een bezoekje kan komen brengen op men werk in de buurt van scherpenheuvel ik ben gans alleen ik heb geen taboes alles kan maar niks moet tegen je zin ik pyp graag diep klaat me ook Pypen indien u graag wil mag je me ook neuken ik ontvang je naakt indien je wil dus alles mag je met me doen wat je maar graag wil hopelijk tot morgen xxx  
gisteren
andre 68 jaar Limburg - Opglabbeek
Voor vrijdag
Bottom onderdanig slaafs zoekt nu al, dank aan de fakers,voor vrijdag. Ben toerist in Limburg ben er regelmatig zoek vaste senior(en) die ontvangt voor geile sex. Veel kan weinig taboe ik ben 178 voor 88 buikje snor real  
24 jaar 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vandaag ontvangen voor ouder
Hoi 24 jaar hier 1m79 klein buikje en 15cm. Ik zoek voor vandaag iemand ouder (leeftijd maakt niet uit) om geile fun mee te beleven. Ik kan de hele dag door nog ontvangen. Ik sta voor veel open, top ingesteld en geniet graag lang van elkaar. Moest er iemand naar de sauna Tibet in Eindhoven gaan die van deze buurt is, mag dat ook zeker! Antwoorden met stats en eventueel foto aub.  
37m 37 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vast contact gezocht
Op zoek naar versa buddy voor leuke openminded adult fun. Vroeger wat dates gehad,eerder als top maar nu op zoek naar versa buddy voor regelmatig leuke avond te beleven en te kijken of versa even fun is. Into pijpen,toys,neuken(safe). Voorkeur slank/normaal, weinig beharing. Ikzelf 1.70/77/15 (foto is wat ouder, rond buik wat uitgezet na te hard te profiteren van het leven :) ) laat reactie achter met wat info over jezelf + pic  

Vast contact gezocht
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Xdate
Hey. Ik zoek iemand voor een leuke date vanavond. Samen rukken, pijpen en bij goeie klik kan neuken en geneukt worden ook. Ik zoek een normale mannelijke kerel. Behaard en/of buikje is zeker ok. Ikzelf ben 39, mannelijk, behaard en een klein buikje. Alles discreet en hygiënisch uiteraard. Laat maar iets horen.  
Oraal genot 39 jaar Antwerpen - Stabroek
Morgenavond aangeboden: kleine lul met kutsapjes om af te zuigen
Morgenavond kom ik terug van mijn vriendin nadat we wellicht nog even hebben geneukt. Wie kickt erop om een lul te zuigen die net daarvoor in een sappig kutje heeft gespoten? Kan natuurlijk ook fris gewassen. Ik zuig jou ook graag leeg. Misschien in 69? Ik ben 1m70,80kg,normaal gebouwd met buikje, klein geschapen en besneden, heel rustig persoon. Wie heeft interesse?  

Morgenavond aangeboden: kleine lul met kutsapjes om af te zuigen
Bi-Top Asslover 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
Bi- top in hetero relatie op zoek naar mooie gladde bol kontje voor vanavond, scenario : deur op kiertje, lig je naakt op jouw buik in bed, k kom binnen, kus ik jouw gat zachtjes duw k mijn tongue heerlijk diep erin voor heerlijk geil asslicking, Assrimjob,Ass eating & Assplay, vingeren, spanken ,69, doggystyle, veel kan, niets moet … 38 174 79 17, heel verzorgd, intiem geschoren & zeker niet ontkanp, Geen interesse in oude of behaarde, graag reactie met foto voor jouw kontje,geen veel bla bla of duizenden mails verkeer, kan vanavond verplaatsen.  

Mooie bol kontje gezocht voor vanavond
bi-schierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
nieuwe cockring
Wegens niet nakomen van een afspraak nog maals een oproepje. Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Heel rustig van elkaars lul genieten door hem te strelen, likken, kussen en pijpen. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent. U kunt zelfstandig bij me binnen komen en ik lig al naakt met ring en blinddoekje aan klaar op bed voor u. Uiterste discretie en hygiëne geboden en gevraagd.  

nieuwe cockring
  1   2   3   4   5